Sju veckor med pt

dec 18, 2015 | 2 Kommentarer

goodMorningBD(42)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter snart 2 veckors halsont och ännu inte helt kry så ser resultaten ut så här.

Midja – 10 cm

Lår – 3 cm

Rumpa – 5 cm

Vikt – 3,4 kg

Är fortfarande super nöjd med mina resultat

Bara att fortsätta kämpa vidare och hoppas nästa vecka blir en frisk vecka.

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. trollet

    Duktiga du, nu taggar vi frisk vecka!! Själv har jag en knapp vecka jobb kvar… jullov… sen ska jag hänga på dej! 😉

  2. Ewa

    Ja, nu måste jag bli frisk och komma igång igen…det har gått så bra annars. Vi får peppa varandra eller hur? God Jul Jessica 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...