Min utmaning i oktober

okt 31, 2023 | 0 Kommentarer

Min utmaning i oktober

Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan.

Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska släppa ifrån sig vikt. Mitt mål är också att det ska ske långsam och det har det gjort. Så här ser oktobers viktminskning ut. På 4 veckor har jag tappat 1,6 kg och är supernöjd med det.

Det är väl inte så dåligt? Om jag snittar så blir det 0,4 kg i veckan

En annan sak som nästan är roligare än vikten, det är måtten på kroppen som på en månad ser ut så här:

:

 

Mina träningsmål i November:

Styrketräning 5 dag/veckan

Intervallträning 1 timma 5 dagar/veckan

Hålla kosten på 1400-1500 kcal

Det som jag tror inte kommer att fungera så som jag vill är intervallerna då de sker på eftermiddagarna och ibland är det lite annat som ska göra som exsempel besöka min pappa, vara barnvakt till barnbarnsbarnet men jag ska göra mitt bästa för att komma dit jag vill.

Ha nu en fantastisk tisdag och Du får gärna önska mig lycka till. Kramar till dig som läser //Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Mitt nya sunda liv

Mitt nya sunda liv

Mitt nya sunda liv Mitt nya sunda liv har startat,  jag har i princip inte brytt mig så mycket denna vår om vad jag stoppat i mig utan ätit vad jag är sugen på. Tränat har jag gjort hela våren fram till sista april sen sa jag upp mitt träningskort då jag spenderar...

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...