Pw, bad och ostomelett

dec 16, 2015 | 0 Kommentarer

Hej Fina!!

Det blev en power walk idag igen utan intervall ,tyckte jag hade bra fart ändå… men det var absolut inte skönt ute.  Jag var så kall när jag kom hem så det fick bli ett bad för att tina upp.

20151215_173239

Så skönt, jag fick värmen åter 🙂

På tal om bad….hur får jag bort det svarta runt kaklet?

Jag blir tokig snart…har prova massor med knep som bikarbonat osv…. Har Ni tips tar jag tacksamt emot.

 

Screenshot_2015-12-16-13-55-14

Jag gick samma runda som igår, ganska så lagom sväng.

Efter pw och bad gjorde jag en enkel ostomelett både gott och mättande.

20151216_142548-1

Det blev ingen avancerad lunch då jag ikväll ska träffa min kusin Helene och prata lite strunt, dricka massor med kaffe och lösa världs problem m.a.o. tjejmys!! 🙂 Helene brukar alltid bjuda på något gott och lchf tjej som hon är så passar det perfekt.

Glöm inte Jills veranda ikväll, mitt favoritprogram. Ikväll så blir det att se på det programmet utan vin då jag inte har något hemma. Brukar alltid njuta av ett glas ihop med det programmet

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...