Pw, bad och ostomelett

dec 16, 2015 | 0 Kommentarer

Hej Fina!!

Det blev en power walk idag igen utan intervall ,tyckte jag hade bra fart ändå… men det var absolut inte skönt ute.  Jag var så kall när jag kom hem så det fick bli ett bad för att tina upp.

20151215_173239

Så skönt, jag fick värmen åter 🙂

På tal om bad….hur får jag bort det svarta runt kaklet?

Jag blir tokig snart…har prova massor med knep som bikarbonat osv…. Har Ni tips tar jag tacksamt emot.

 

Screenshot_2015-12-16-13-55-14

Jag gick samma runda som igår, ganska så lagom sväng.

Efter pw och bad gjorde jag en enkel ostomelett både gott och mättande.

20151216_142548-1

Det blev ingen avancerad lunch då jag ikväll ska träffa min kusin Helene och prata lite strunt, dricka massor med kaffe och lösa världs problem m.a.o. tjejmys!! 🙂 Helene brukar alltid bjuda på något gott och lchf tjej som hon är så passar det perfekt.

Glöm inte Jills veranda ikväll, mitt favoritprogram. Ikväll så blir det att se på det programmet utan vin då jag inte har något hemma. Brukar alltid njuta av ett glas ihop med det programmet

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify