Dags för årets styrelsemöte

feb 26, 2024 | 0 Kommentarer

Dags för årets styrelsemöte med mig själv!

Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka i Göteborg hos min bror och svägerska.

Snön är borta här i Motala och jag känner att det är dags för mina morgonpromenader (har faktiskt varit ute på en idag) än så länge tränar jag på gym 4 dagar i veckan men det kommer kanske i maj att minska då vi spenderar mycket tid i vår sommarstugan men tills dess så är min tanke att köra efter detta schema till 18 april.

Morgonpromenad minst 40 minuter

Frukost

Gymträning och avsluta med 20 minuter på crosstrainern

Jag har också ändrat lite i kost fr.o.m. idag för att få bort lite fluff på kroppen sen har jag bestämt att återuppta mina utmaningar som jag hade förra sommaren och börjar nu med att under mars gå 310 000 steg dvs 10 000 steg om dagen.

Nu önskar jag dig en fin måndag och fin start på veckan // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Mitt nya sunda liv

Mitt nya sunda liv

Mitt nya sunda liv Mitt nya sunda liv har startat,  jag har i princip inte brytt mig så mycket denna vår om vad jag stoppat i mig utan ätit vad jag är sugen på. Tränat har jag gjort hela våren fram till sista april sen sa jag upp mitt träningskort då jag spenderar...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...