Om mig

Ewa heter jag. Fru till Ingemar och mamma till 5 barn, mormor/farmor till 4 härliga ungar

Har ett brinnande intresse för sund mat, träning och fotografering.

Mitt lchf liv startade lite smått år 2009 då en vän pratade varmt om denna livsstil som jag inte då hade hört talas om. Jag började läsa allt jag kom över av lchf böcker, bloggar och hemsidor. Upptäckte att lchf inte bara kunde ge viktminskning utan att man också kunde äta sig frisk från en mängd olika sjukdomar.

Jag föddes med atopisk eksem och i vuxen ålder blev jag sämre och sämre

. Till slut hade jag eksem precis överallt på hela kroppen och även ansiktet. Jag är extremt känslig för stress och det var nog det som utlöste det hela. Inte så lätt då på den tiden i mitt liv att ta det lugnt med 5 barn, man och heltids jobb. För ca 15 år sedan fick jag en halv sjukersättning och började jobba halv tid. Blev så mycket bättre av lugnare dagar.

2012 bestämde jag mig…jag ska bli kostrådgivare, jag vill lära mig allt om lchf och lära ut, sagt och gjort så gick en en Anna Hallén utbildning i Jönköping hösten 2012, nu har jag mitt diplom och är så stolt över mig själv att jag fixade det. Oj, så mycket fel jag tidigare hade gjort bl.a. så åt jag för lite….så jag fick snällt öka portionerna .

Hösten 2017 testade jag så kallad fitness kost och det fungerade bra, återgick till Lchf/Keto igen hösten 2019 och det gick inte alls, hade jättesvårt att få till det och mådde inte alls bra så idag äter jag sund kost dvs. hälsokost men har valt att ta bort viss kost som ex: pasta

Tycker fortfarande att lchf är bra så vem vet, jag kanske hoppar på det tåget igen

Avslut kram ewa
Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg