Eksem utbrott, julstök och strikt lchf

dec 19, 2015 | 0 Kommentarer

Hej Fina!!!

Hur har Ni det så här i julstök och lördagskväll? 

Här på Gnejsvägen håller vi på med allt möjligt som storstädning i badrummet, och jag gör just nu knäck, samtidigt Jansson utan ansjovis, då vi får några gäster på julaton som är allergiska/inte gillar fisk. 

När det gller knäck så är jag nästan tvungen att göra det trots att jag inte äter själv nu men en gång i tiden gjorde jag det och med 5 barn som älskar mina traditioner, så gör jag som jag alltid har gjort 🙂

PhotoGrid_1450543917907

Till mig och Johanna (min dotter) ska jag göra rättika gratäng då vi båda äter enligt lchf men det får bli dagen innan julafton då jag läste att frysa rättikagratäng blir inte bra.

 

Jag har pratat vett med mig själv i dag  🙂 Ni vet..Nä nu jäklar skärper du till dig osv.

happiness-quotes-16

Anledningen till detta är att jag vaknade i morse med sår i hela ansiktet (eksem)  + svullna ögon. Hur ledsen kan man inte bli…….

Svar: Jätte ledsen 🙁

Jag har inte haft något eksem utbrott sedan i  början av september och jag blev så ledsen över detta, vilket inte gör saker bättre.

varför då?

Inte bra att vara uppriven..

 En halsinfektion i över 2 veckor…..kan bero på det..

Åt julbord i går kväll på berggrens källare…..tog både glögg och efterrätt som inte är så bra för mig …kan bero på det.

Nu måste jag göra det bästa för mig……och det är strikt lchf!!! 

Löste ut idag mediciner, salvor, allergi tabletter för över 500 kronor. Nu håller jag och Ni hoppas jag tummarna för att det är bättre i morgon 🙂

Trots svårt eksem i ansiktet så åkte jag ner till stan och startade min dag på espresso house med en cappucinno…

kan dagen börja bättre? Balsam för själen.

20151219_130827

Hoppas Ni har en fin lördag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...