Två veckor har gått..

God Morgon!!

Nya vecka och jag sitter här och njuter av en fettkaffe, samtidigt som jag bloggar  🙂 Är väldigt svår startad idag och vet inte varför men det kanske beror på vädret, för här i Motala regnar det.

IMG_0265

Två veckor har gått i mina mål för juli/aug och och 3,4 kg är borta, då är det bara 0,6 kg kvar för juli….målet är minus 4 kg. Själv så tycker jag att jag haft  liten skitvecka både när det gäller mat och träning,

Mitt mål för vecka 2 var:

minska 1,5 kg i vikt…det blev 1,0 kg 🙂  så sammanlagt på dessa 2 veckor = 3,4 kg ( de är alla pluskilon sen min operation)

5-6 pw/intervallrundor… det blev ynka 2 stycken pw, all energi denna vecka var som bortblåst och är fortfarande men ska försöka ta mig ur denna energilöshet.

Som sagt ny vecka och jag ska göra mitt bästa för att den ska bli bra. Målen för vecka 3 är att tappa 0,6 kg och komma ut på minst 5 st pw/intervall och att äta så keto som möjligt.

Ha en fin måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg