Två veckor har gått..

jul 11, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon!!

Nya vecka och jag sitter här och njuter av en fettkaffe, samtidigt som jag bloggar  🙂 Är väldigt svår startad idag och vet inte varför men det kanske beror på vädret, för här i Motala regnar det.

IMG_0265

Två veckor har gått i mina mål för juli/aug och och 3,4 kg är borta, då är det bara 0,6 kg kvar för juli….målet är minus 4 kg. Själv så tycker jag att jag haft  liten skitvecka både när det gäller mat och träning,

Mitt mål för vecka 2 var:

minska 1,5 kg i vikt…det blev 1,0 kg 🙂  så sammanlagt på dessa 2 veckor = 3,4 kg ( de är alla pluskilon sen min operation)

5-6 pw/intervallrundor… det blev ynka 2 stycken pw, all energi denna vecka var som bortblåst och är fortfarande men ska försöka ta mig ur denna energilöshet.

Som sagt ny vecka och jag ska göra mitt bästa för att den ska bli bra. Målen för vecka 3 är att tappa 0,6 kg och komma ut på minst 5 st pw/intervall och att äta så keto som möjligt.

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...