God Morgon fredag

jul 8, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon fredag!!

I dag blir det att besöka föräldrarna för en lunch som alltid på fredagar, handla något gott till kvällen….tror det får bli tacos och försöka få till en pw i eftermiddag.

Vad gör du idag?

Jag hade en rolig eftermiddag igår ihop med mitt barnbarn Tindra, hon lärde mig att ta selfies och vi gjorde en musikvideo…..jag skrattade så tårarna rann.

IMG_0661

IMG_0664

IMG_0672

IMG_0676

IMG_0679

IMG_0678

IMG_0675

Så härligt att få skratta 🙂 Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...