God Morgon fredag

jul 8, 2016 | 0 Kommentarer

God Morgon fredag!!

I dag blir det att besöka föräldrarna för en lunch som alltid på fredagar, handla något gott till kvällen….tror det får bli tacos och försöka få till en pw i eftermiddag.

Vad gör du idag?

Jag hade en rolig eftermiddag igår ihop med mitt barnbarn Tindra, hon lärde mig att ta selfies och vi gjorde en musikvideo…..jag skrattade så tårarna rann.

IMG_0661

IMG_0664

IMG_0672

IMG_0676

IMG_0679

IMG_0678

IMG_0675

Så härligt att få skratta 🙂 Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...