Off och gör om, gör rätt

feb 20, 2016 | 4 Kommentarer

Off och gör om, gör rätt

Jag har varit lite off i några dagar,  jag börjar tycka det är tråkigt att *sitta* här, och då har jag bara varit sjukskriven 1 vecka…….7 veckor kvar. Jag är rastlös…..Exempelvis så vill jag sätta fart och greja hemma men det tar tid, har lite svårt att gå och går jag för mycket så får jag ont och måste vila och vill jag åka någonstans så måste någon köra mig

Jag har även varit slarvig med maten, för mycket kollisar och att blanda kollisar och fett är inte bra för vikten så nöjd med mig själv är jag inte men det är bara att göra om och göra rätt. Plus på vågen har jag men tänker nu strikt igen och inte väga mig förrän på fredag.

Jag startar denna lördag med varma mackor utan bröd som nu blivit en favorit och en kopp ingefärste.

DSC_0067

(Bilden är från tidigare i veckan)

Jag skrev om mina mål HÄR för ett par veckor sedan och måldatum är 18 mars nu är det bara 4 veckor kvar och jag vill verkligen lyckas. Dags att ta fram matdagboken igen, det brukar fungera bättre om jag skriver ner allt jag äter.

20160205_160728-1

Min matdagbok.

Ha en fin lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. Anna Kindstrand

  Jag tänker ofta att jag ska äta LCHF-kost, och det har tom hänt att jag har gjort det ett tag. Tyvärr klarar jag inte att vara disciplinerad någon längre tid, för det finns så mycket som jag tycker om att äta, och som man inte ”får” äta då man äter denna kost. Visst, det finns jättemycket gott man kan äta, men det är just det här att alltid behöva avstå något jag tycker om som jag inte kan förlika mig med. Ta det här med glass t ex. Jag ÄLSKAR glass, och vet att det finns sådan som LCHF-ätare ”får” äta, men den finns inte i de smaker som jag tycker om. Som person är jag sådan att om jag inte får äta den smak jag tycker om kan det lika gärna kvitta. Jag vill inte äta något som är ganska gott. Men men, om jag får viktproblem kanske jag kan klara att vara striktare mot mig själv 😉 Kan väl annars säga att jag har fått lära mig en del om denna kost vare sig jag vill eller ej, för jag har både närstående och bekanta som har blivit totala LCHF-fanatiker, och predikar och tjatar om sin mat i tid och otid värre än frikyrkopastorer, så det handlar inte om att avstå från det okända 😉
  Mvh Anna

 2. Ewa

  Tack för din kommentar. Det är väl oftast så för mig också att disciplinen fattas, jag började med lchf en gång i tiden för att jag har ganska svårt atopiskt eksem, inte så mycket för vikten. Tänkte väl dä att jag skulle äta mig frisk fån mitt eksem men riktig så har det inte blivit. För att jag ska bli bra krävs strikt lchf och som alla kan läsa i min blogg så är jag inte där än.

 3. Helen

  Usch jag har varit jättekass i helgen! Men precis som du säger så är det bara att ta tag i det nu! Jag har 6 kg att gå ner, jag fixar nog inte det på 4 veckor men 3 kg kanske! Bra att skriva ner…Nu kör vi:)

 4. Ewa

  Jag kommer nog inte fixa 4 kg på 4 veckor eftersom jag är ganska still nu efter operationen men vi gör väl så gott vi kan eller hur? // Kram E

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...