Ny vecka och Blommor

feb 15, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan Fina!!

Nu har det gått ett par dagar sedan min operation och jag mår bra, det bästa av allt är att jag har en specialsko så jag kan gå runt här i lägenheten litegrann. 

Jag har fått så fina blommor av mina barn och min käre man <3 

DSC_0051

DSC_0053

DSC_0057

DSC_0058

Jag njuter.

Ny vecka och i Motala skiner solen och det är nu 6 grader kallt, perfekt vinter väder.

Ha en fin måndag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...