Ny vecka och Blommor

feb 15, 2016 | 0 Kommentarer

Hejsan Fina!!

Nu har det gått ett par dagar sedan min operation och jag mår bra, det bästa av allt är att jag har en specialsko så jag kan gå runt här i lägenheten litegrann. 

Jag har fått så fina blommor av mina barn och min käre man <3 

DSC_0051

DSC_0053

DSC_0057

DSC_0058

Jag njuter.

Ny vecka och i Motala skiner solen och det är nu 6 grader kallt, perfekt vinter väder.

Ha en fin måndag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...