Nya vecka, nya tag….

mar 13, 2017 | 0 Kommentarer

Nya vecka, nya tag….

Äntligen så hoppas jag att jag kan komma igång med träningen,  jag skrev likadant förra måndagen men lite halsont hälsade på så det blev ingenting av med träningen. Men igår…

Blev det en promenad på 9,8 km efter morgonkaffe

Så härligt nu när det börjar bli vår….perfekt väder för promenader

Köttgryta till lunch, mer åt liberal lchf då den innehöll rotfrukter men så god det var, det blir alltid lite mer liberalt på helgen för mig men idag måndag återgår jag till strikt lchf och startar dagen med fettkaffe 🙂

När det gäller träningen är tanken att det ska bli ett intervallpass i eftermiddag men först ska jag gå på en fotbehandling, en present som jag fick förra året på min födelsedag men som jag glömde bort, men nu så.

Dags att åka till jobbet och jag önskar dig en fantastisk måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...