Fotvårdsbehandling, Pw och Nytt gym

Fotvårdsbehandling, Pw och Nytt gym

Igår efter jobbet lyxade jag till det och gick på fotvårdbehandling, väldigt skönt

Efter fotvård, hem och käka lunch och då var klockan redan 14,30 så jag var jättehungrig och blev så glad när jag kom på att efter lördagskvällen mysmat fanns en matlåda. Vi åt höstlig lövbiffgryta (trots att det är vår) och jag ska försöka senare i dag lägga upp receptet för den är så god

Till det gjorde jag broccolimos och efter lite fix hemma så drog jag på mig träningskläderna och gick ut på en pw

6,4 km blev det

I dag får jag förmodligen inte till någon träning då det är fullt upp efter jobbet men vem vet hur dagen blir. Funderar på att åka till Motala Fitnesscenter och skaffa gymkort där nu när jag sagt upp det som jag hade på Fitness 24 seven. Tror att det nya gymmet blir bättre då det är på vägen hem från jobbet.

Nu har jag suttit länge här vid köksbordet, njutit av kaffe, bloggtid, ljus och tystnad

Ha en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.