Fotvårdsbehandling, Pw och Nytt gym

Fotvårdsbehandling, Pw och Nytt gym

God Morgon fina du!

Igår efter jobbet lyxade jag till det och gick på fotvårdbehandling, att jag inte gått på det tidigare för så skönt för fötterna det var. Kommer absolut göra om det.

Efter fotvård, hem och käka lunch och då var klockan redan 14,30 så jag var jättehungrig och blev så glad när jag kom på att efter lördagskvällen mysmat fanns en matlåda. Vi åt höstlig lövbiffgryta (trots att det är vår) och jag ska försöka senare i dag lägga upp receptet för gudars så gott det var.

Till det gjorde jag broccolimos och efter lite fix hemma så drog jag på mig träningskläderna och gick ut på en pw 

6,4 km blev det 

I dag får jag förmodligen inte till någon träning då det är fullt upp efter jobbet men vem vet hur dagen blir. Funderar på att åka till Motala Fitnesscenter och skaffa gymkort där nu när jag sagt upp det som jag hade på Fitness 24 seven. Tror att det nya gymmet blir bättre då det är på vägen hem från jobbet.

Nu har jag suttit länge här vid köksbordet, njutit av kaffe, bloggtid, ljus och tystnad. Bästa att sätta fart 🙂

Ha en fantastisk tisdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg