Jag har blivit en te älskare

mar 12, 2017 | 0 Kommentarer

Jag har blivit en te älskare

Nu har jag köpt på mig så mycket lösviktste att jag klarar mig flera månader.

Senaste inköpen

men det beror på hur många koppar om dagen det blir, just nu är jag uppe i en sådär 4-5 st koppar och till allt detta lösvikts te har jag köpt fina burkar

Den som står längst fram har jag köpt i Göteborg när jag var där förra helgen, de andra två har jag köpt i vår te affär här i Motala som heter *En kopp te*

Deras hemsida hittar du HÄR

Vem är det då som har fått mig till att dricka så mycket te, jo sedan ett par år tillbaka har jag en kär vän i Göteborg som heter Johanna, hon driver enklaknep.se och designat min blogg. När hon och jag träffas så blir det ett par stora koppar te på något fik i Göteborg och jag gillar det mer och mer, efter första mötet så köpte jag en påse lösvikts te (havtorn & gojibär) och sedan är jag fast.

Min fina vän Johanna

Jag har alltid gillat te men förr köpte jag påste i smakerna blue fruit osv aldrig lösvikt.

Nu är jag så inne på grönt te som ex: Päron & ingefära, havtorn & gojibär och har på ett café druckit ett te som hette vitaminkick (så gott) men har inte hittat det

Nog om te, idag är det söndag vilket för mig innebär förberedelser för jobbveckan och träningen men även bingolotto ikväll hos min kära pappa.

Ha det bäst

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....