Jag har blivit en te älskare

mar 12, 2017 | 0 Kommentarer

Jag har blivit en te älskare

Nu har jag köpt på mig så mycket lösviktste att jag klarar mig flera månader.

Senaste inköpen

men det beror på hur många koppar om dagen det blir, just nu är jag uppe i en sådär 4-5 st koppar och till allt detta lösvikts te har jag köpt fina burkar

Den som står längst fram har jag köpt i Göteborg när jag var där förra helgen, de andra två har jag köpt i vår te affär här i Motala som heter *En kopp te*

Deras hemsida hittar du HÄR

Vem är det då som har fått mig till att dricka så mycket te, jo sedan ett par år tillbaka har jag en kär vän i Göteborg som heter Johanna, hon driver enklaknep.se och designat min blogg. När hon och jag träffas så blir det ett par stora koppar te på något fik i Göteborg och jag gillar det mer och mer, efter första mötet så köpte jag en påse lösvikts te (havtorn & gojibär) och sedan är jag fast.

Min fina vän Johanna

Jag har alltid gillat te men förr köpte jag påste i smakerna blue fruit osv aldrig lösvikt.

Nu är jag så inne på grönt te som ex: Päron & ingefära, havtorn & gojibär och har på ett café druckit ett te som hette vitaminkick (så gott) men har inte hittat det

Nog om te, idag är det söndag vilket för mig innebär förberedelser för jobbveckan och träningen men även bingolotto ikväll hos min kära pappa.

Ha det bäst

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify