Jag har blivit en te älskare

mar 12, 2017 | 0 Kommentarer

Jag har blivit en te älskare

Nu har jag köpt på mig så mycket lösviktste att jag klarar mig flera månader.

Senaste inköpen

men det beror på hur många koppar om dagen det blir, just nu är jag uppe i en sådär 4-5 st koppar och till allt detta lösvikts te har jag köpt fina burkar

Den som står längst fram har jag köpt i Göteborg när jag var där förra helgen, de andra två har jag köpt i vår te affär här i Motala som heter *En kopp te*

Deras hemsida hittar du HÄR

Vem är det då som har fått mig till att dricka så mycket te, jo sedan ett par år tillbaka har jag en kär vän i Göteborg som heter Johanna, hon driver enklaknep.se och designat min blogg. När hon och jag träffas så blir det ett par stora koppar te på något fik i Göteborg och jag gillar det mer och mer, efter första mötet så köpte jag en påse lösvikts te (havtorn & gojibär) och sedan är jag fast.

Min fina vän Johanna

Jag har alltid gillat te men förr köpte jag påste i smakerna blue fruit osv aldrig lösvikt.

Nu är jag så inne på grönt te som ex: Päron & ingefära, havtorn & gojibär och har på ett café druckit ett te som hette vitaminkick (så gott) men har inte hittat det

Nog om te, idag är det söndag vilket för mig innebär förberedelser för jobbveckan och träningen men även bingolotto ikväll hos min kära pappa.

Ha det bäst

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...