Mitt nya sunda liv

maj 23, 2024 | 0 Kommentarer

Mitt nya sunda liv

Mitt nya sunda liv har startat,  jag har i princip inte brytt mig så mycket denna vår om vad jag stoppat i mig utan ätit vad jag är sugen på. Tränat har jag gjort hela våren fram till sista april sen sa jag upp mitt träningskort då jag spenderar hela sommaren i min sommarstuga, så nu är det promenader och hemmaträning som gäller.

Hittade ett 20 minuters träningsprogram på kostrådgivare Ulrika Davidssons sida på facebook som jag tycker verkar bra. Du hittar träningspasset HÄR

Jag kommer föra en liten kost & träningsdagbok mest för att se så jag sköter mig. Med liten menar jag om dagen varit bra, om jag ätit bra och vad jag tränat. Inte så att jag ska skriva upp varenda smula jag stoppar i munnen.

Enligt mig så kan det bli lite för mycket av det goda under sommaren men jag ska också njuta av det goda men kanske inte så ofta som jag gjort denna vår. Balans heter det visst

Dag 1-2 avklarad, så bara att fortsätta!

  • Hitta ditt varför
  • Gör upp en plan
  • Planera delmål med belöningar
  • Sätt ett realistiskt mål
  • Ha tålamod
  • Gläds åt minsta framgång
  • Var beredd på bakslag
  • Börja aldrig om – fortsätt bara framåt

De här sista orden Börja aldrig om – fortsätt bara framåt, är väldigt kloka ord, alldeles för många som jag läser om på instagram som börjar om var och varannan måndag, nej det är bara att fortsätta och världen går inte under om Du fejlar en dag eller två.

Ha en fin torsdag //Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...