Äntligen är vi i Paradiset

maj 23, 2024 | 0 Kommentarer

Äntligen är vi i Paradiset

Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗

Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss.

Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det blir fint runt huset.

Vi ska nu njuta till måndag då det är ännu en bokad tid att passa i Motala.

Jag köpte sommarens nya Nocco san citro, smak av satsumas/lime riktigt god måste jag säga

Nu ska jag sitta här ute och njuta av ett glas vin, det är varmt men fläktar ganska bra.

Ha det fint //Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...