Ketochoklad, minus och 1 månad

maj 18, 2017 | 2 Kommentarer

Ketochoklad, minus och 1 månad

Jag startade min challenge igår att gå ner 6 kg i vikt på 3 veckor och idag säger vågen minus 0,6 kg , 5,4 kg kvar

Till frukost fick det bli ketochoklad som jag hittade recept på hos denna tjej så grymt gott och jag rekommenderar dig att testa i fall du kör lchf

Till 1 kopp:

 • 20 gram smör
 • 20 gram kokosolja (med smak)
 • 2 tsk kakao (du kan ta mindre
 • 1 knivudd vaniljpulver (valfritt)
 • 2 dl kokande vatten

Gör så här:

Lägg ner allt i en behållare för stavmixern, stavmixa försiktigt till en smarrig choklad. Klart!

(receptet kommer från lesscarbs.se)

1 månad

Nu är det 1 månad sedan jag började jogga inför tjejmilen som är i september,  meningen är att jag ska köra 4 pass i veckan och nu har jag missat 4 pass pga sjukdom. Jag ska försöka komma ifatt, det är mitt mål.

Har det hänt något på kroppen då efter 14 joggingrundor? Ja, 9 cm är borta 🙂

I dag ska jag planera för helgen i Gränna, vila och ta ett skönt bad

Ha en fin torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

  Härligt med minus ?

 2. Ewa

  Tack ? ja visst är det ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...