Ketochoklad, minus och 1 månad

maj 18, 2017 | 2 Kommentarer

Ketochoklad, minus och 1 månad

Jag startade min challenge igår att gå ner 6 kg i vikt på 3 veckor och idag säger vågen minus 0,6 kg , 5,4 kg kvar

Till frukost fick det bli ketochoklad som jag hittade recept på hos denna tjej så grymt gott och jag rekommenderar dig att testa i fall du kör lchf

Till 1 kopp:

 • 20 gram smör
 • 20 gram kokosolja (med smak)
 • 2 tsk kakao (du kan ta mindre
 • 1 knivudd vaniljpulver (valfritt)
 • 2 dl kokande vatten

Gör så här:

Lägg ner allt i en behållare för stavmixern, stavmixa försiktigt till en smarrig choklad. Klart!

(receptet kommer från lesscarbs.se)

1 månad

Nu är det 1 månad sedan jag började jogga inför tjejmilen som är i september,  meningen är att jag ska köra 4 pass i veckan och nu har jag missat 4 pass pga sjukdom. Jag ska försöka komma ifatt, det är mitt mål.

Har det hänt något på kroppen då efter 14 joggingrundor? Ja, 9 cm är borta 🙂

I dag ska jag planera för helgen i Gränna, vila och ta ett skönt bad

Ha en fin torsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

 1. Sofia Werlin: mammalivet och hälsolivet

  Härligt med minus ?

 2. Ewa

  Tack ? ja visst är det ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...