Vilken helg, härlig fredag, balen och party

Vilken helg härlig fredag, balen och party

Vilken helg vi haft, fullt ös hela tiden och det började redan i torsdags kväll när min bror och min svägerska kom från Göteborg. det blev ett glas vin och sedan i säng.

Efter jobb på fredagen så träffades vi på Ubbes café i stan, vi blev ett gäng och naturligtvis kära pappa var med vi satt länge där innan vi åkte till Blomsterglädje för att köpa blommor till gravarna.

Tinas grav

Mammas grav

Fredagskvällen blev lugn, mannen i mitt liv jobbade, jag fick besök av Emmelie och Ninja så vi tittade på tvn och åt lite gott.

Lördagen bestod av min brors barnbarns bal. Hon var så fin Ebba som hon heter och här kommer några kort

Ebba med sin pappa Mikael

Ebba med sin farfar (min bror)

Lördags kvällen blev det lite party hemma hos min svägerskas lillasyster Tina, hur trevligt som helst och jag kom inte i säng före 03.00 vilket resulterade i en seg söndag. Jag är inte van att vara ute på party och framför allt inte uppe så sent.

Söndagskvällen blev det bingolotto ihop med pappa

Måndagen vaknade jag av halsont och värk i kroppen men det är en annan historia

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg