Jag fick mig en tankeställare

Jag fick mig en tankeställare

Jag har läst mycket lchf böcker nu när vi har varit i stugan om att vara konsekvent och inte avvika från kosten under viktminskning (vilket jag egentligen vet)…..jag kommer inte att nå mina mål om jag fortsätter som jag gjort några månader dvs blandat lchf kost med kolhydrater = viktuppgång.  Jag har nästan 7 kg + sedan min operation i februari och jag kan inte förstå att jag låtit det gå så långt men mitt eget fel.

 När jag kom hem från semestern i paradiset, förde jag in alla korten i min data och kollade igenom dem, då har min sonhustru tagit ett kort på mig med min kamera där jag står i sjön i bikini och hjälper barnbarnet Hugo….OMG….jag säger bara fy och usch så vill jag inte se ut. Jag fick mig en tankeställare….Tack Elin för att du fotade mig så jag fick se verkligheten.

Kosten tog jag tag i direkt när jag kom hem och gymmet öppnar den 27 augusti, tills dess blir det pw/jogging. Jag inser att jag behöver tung styrketräning för att ändra min kropp.

Nu kör jag (älskar att laborera) strikt lchf ett tag och sedan får jag se om jag fixar ketogen kost, vilket vore toppen.

Så här såg min matdag ut igår:

Frukost: Fettkaffe 

Lunch: 2 stekta ägg med bregott och ost

Mellis: 1 babybel och 1 ölkorv (ska försöka ta bort mellanmålen men var så hungrig igår eftermiddag)

Middag: Broccolimos och kycklingfilé med gräddsås

20160801_182630

Minus 0,6 kg i morse

Så många gånger här på bloggen har jag skrivit att nu är jag igång igen, nu har jag tränat, nu har jag satt upp nya mål osv….. och efter ett tag så går det åt skogen.

Jag vill och SKA  tillbaka till det flyt jag hade i höstas.

Peppar Du mig?

Avslut kram ewa

6 Kommentarer

  • Samma här, varit i stugan och slarvat nu och då. Upp 5 kilo ? Nu ska dom bort !!!

  • Ja, nu ska de bort 🙂 men jag undrar varför tillåter man sig att slarva när man vet hur jobbig det blir sen? Nu peppar vi varandra 🙂

  • Heja heja! ??
    Svar; tack så mycket <3

  • Tack Sofia, jag behöver all pepp jag kan få 🙂

  • Känner väl igen slarvet. Jsg skilde mig gör 2 år sen och gått upp 20 kg!!!! trots att jag hållit min vikt med Lchf i 7 år. Jag är någorlunda på banan igen. Är just nu på semester hos min yngste son på Malta och han är vegan så det blir inte 100% rätt. Svårt med powerwalk här denna veckan då det är 28 grader i skuggan, men ska försöka någon kväll iaf. ???

  • Åh Malta låter härligt!! Man får göra så gott man på semestern (trots att jag inte gjorde det själv) skönt att du är någorlunda på banan och allt fixar sig när semestern är slut 🙂 Lycka till!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg