Jag fick mig en tankeställare

aug 2, 2016 | 6 Kommentarer

Jag fick mig en tankeställare

Jag har läst mycket lchf böcker nu när vi har varit i stugan om att vara konsekvent och inte avvika från kosten under viktminskning (vilket jag egentligen vet)…..jag kommer inte att nå mina mål om jag fortsätter som jag gjort några månader dvs blandat lchf kost med kolhydrater = viktuppgång.  Jag har nästan 7 kg + sedan min operation i februari och jag kan inte förstå att jag låtit det gå så långt men mitt eget fel och jag vet att saker och ting händer och det som gör mig ledsen på mig själv är att juli gick så bra

När jag kom hem från semestern i paradiset, förde jag in alla korten i min data och kollade igenom dem, då har min sonhustru tagit ett kort på mig med min kamera där jag står i sjön i bikini och hjälper barnbarnet Hugo…..jag säger bara fy och usch så vill jag inte se ut. Jag fick mig en tankeställare….Tack Elin för att du fotade mig så jag fick se verkligheten.

Kosten tog jag tag i direkt när jag kom hem och gymmet öppnar den 27 augusti, tills dess blir det promenad/intervall. Jag inser att jag behöver tung styrketräning för att ändra min kropp.

Nu kör jag strikt lchf ett tag så får vi se hur det går

Så här såg min matdag ut igår:

Frukost: Fettkaffe

Lunch: 2 stekta ägg med bregott och ost

Mellis: 1 babybel och 1 ölkorv (ska försöka ta bort mellanmålen men var så hungrig igår eftermiddag)

Middag: Broccolimos och kycklingfilé med gräddsås

20160801_182630

Minus 0,6 kg i morse

Så många gånger här på bloggen har jag skrivit att nu är jag igång igen, nu har jag tränat, nu har jag satt upp nya mål osv….. och efter ett tag så går det åt skogen. Lite ledsen på mig själv blir jag

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Pia Källman

  Samma här, varit i stugan och slarvat nu och då. Upp 5 kilo ? Nu ska dom bort !!!

 2. Ewa

  Ja, nu ska de bort 🙂 men jag undrar varför tillåter man sig att slarva när man vet hur jobbig det blir sen? Nu peppar vi varandra 🙂

 3. Sofia Werlin - mammalivet & hälsolivet

  Heja heja! ??
  Svar; tack så mycket <3

 4. Ewa

  Tack Sofia, jag behöver all pepp jag kan få 🙂

 5. Helene Ahlberg

  Känner väl igen slarvet. Jsg skilde mig gör 2 år sen och gått upp 20 kg!!!! trots att jag hållit min vikt med Lchf i 7 år. Jag är någorlunda på banan igen. Är just nu på semester hos min yngste son på Malta och han är vegan så det blir inte 100% rätt. Svårt med powerwalk här denna veckan då det är 28 grader i skuggan, men ska försöka någon kväll iaf. ???

 6. Ewa

  Åh Malta låter härligt!! Man får göra så gott man på semestern (trots att jag inte gjorde det själv) skönt att du är någorlunda på banan och allt fixar sig när semestern är slut 🙂 Lycka till!!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...