Jag fick mig en tankeställare

aug 2, 2016 | 6 Kommentarer

Jag fick mig en tankeställare

Jag har läst mycket lchf böcker nu när vi har varit i stugan om att vara konsekvent och inte avvika från kosten under viktminskning (vilket jag egentligen vet)…..jag kommer inte att nå mina mål om jag fortsätter som jag gjort några månader dvs blandat lchf kost med kolhydrater = viktuppgång.  Jag har nästan 7 kg + sedan min operation i februari och jag kan inte förstå att jag låtit det gå så långt men mitt eget fel och jag vet att saker och ting händer och det som gör mig ledsen på mig själv är att juli gick så bra

När jag kom hem från semestern i paradiset, förde jag in alla korten i min data och kollade igenom dem, då har min sonhustru tagit ett kort på mig med min kamera där jag står i sjön i bikini och hjälper barnbarnet Hugo…..jag säger bara fy och usch så vill jag inte se ut. Jag fick mig en tankeställare….Tack Elin för att du fotade mig så jag fick se verkligheten.

Kosten tog jag tag i direkt när jag kom hem och gymmet öppnar den 27 augusti, tills dess blir det promenad/intervall. Jag inser att jag behöver tung styrketräning för att ändra min kropp.

Nu kör jag strikt lchf ett tag så får vi se hur det går

Så här såg min matdag ut igår:

Frukost: Fettkaffe

Lunch: 2 stekta ägg med bregott och ost

Mellis: 1 babybel och 1 ölkorv (ska försöka ta bort mellanmålen men var så hungrig igår eftermiddag)

Middag: Broccolimos och kycklingfilé med gräddsås

20160801_182630

Minus 0,6 kg i morse

Så många gånger här på bloggen har jag skrivit att nu är jag igång igen, nu har jag tränat, nu har jag satt upp nya mål osv….. och efter ett tag så går det åt skogen. Lite ledsen på mig själv blir jag

Ha en fantastisk dag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

6 Kommentarer

 1. Pia Källman

  Samma här, varit i stugan och slarvat nu och då. Upp 5 kilo ? Nu ska dom bort !!!

 2. Ewa

  Ja, nu ska de bort 🙂 men jag undrar varför tillåter man sig att slarva när man vet hur jobbig det blir sen? Nu peppar vi varandra 🙂

 3. Sofia Werlin - mammalivet & hälsolivet

  Heja heja! ??
  Svar; tack så mycket <3

 4. Ewa

  Tack Sofia, jag behöver all pepp jag kan få 🙂

 5. Helene Ahlberg

  Känner väl igen slarvet. Jsg skilde mig gör 2 år sen och gått upp 20 kg!!!! trots att jag hållit min vikt med Lchf i 7 år. Jag är någorlunda på banan igen. Är just nu på semester hos min yngste son på Malta och han är vegan så det blir inte 100% rätt. Svårt med powerwalk här denna veckan då det är 28 grader i skuggan, men ska försöka någon kväll iaf. ???

 6. Ewa

  Åh Malta låter härligt!! Man får göra så gott man på semestern (trots att jag inte gjorde det själv) skönt att du är någorlunda på banan och allt fixar sig när semestern är slut 🙂 Lycka till!!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...