Det årliga Gränna trollet!!

aug 2, 2016 | 2 Kommentarer

Varje sommar som jag tillbringar i den lilla stugan dvs paradiset 🙂 så köper jag ett Gränna troll som egentligen är en vätte med sten från Vättern.

IMG_0901

I år blev det den här till min samling

IMG_0908

och här är alla 17 stycken, så 17 somrar har jag tillbringat på Roten i Gränna. Du vet…mitt paradis <3

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. annelie

    men så härliga ”vättar” snart är du väl tillbaks i ”paradiset” kram

  2. Ewa

    Ja, det är härliga och gulliga 🙂 Fredag blir det paradiset igen :)// Kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...