Det årliga Gränna trollet!!

aug 2, 2016 | 2 Kommentarer

Varje sommar som jag tillbringar i den lilla stugan dvs paradiset 🙂 så köper jag ett Gränna troll som egentligen är en vätte med sten från Vättern.

IMG_0901

I år blev det den här till min samling

IMG_0908

och här är alla 17 stycken, så 17 somrar har jag tillbringat på Roten i Gränna. Du vet…mitt paradis <3

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. annelie

    men så härliga ”vättar” snart är du väl tillbaks i ”paradiset” kram

  2. Ewa

    Ja, det är härliga och gulliga 🙂 Fredag blir det paradiset igen :)// Kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...