Gör jag fel då?

Gör jag fel då?

Pysslar i köket nu i eftermiddag, det är dags att fylla på med matlådor i kylen och nu funderar jag på att minska lite på portionerna, för de senaste 2 ½ vecka har jag bara tappat 2 hg och jag kontrollvägde mig i morse och det har inte rört sig neråt. Svårt att hitta balans tycker jag men jag får testa mig fram.

Så nu är det 20 gram mindre färs, ris, sötpotatis och kyckling. Morötter och broccoli får vara som vanligt. Gör jag fel då?

Något som är jätteskoj trots liten viktminskning är att jag idag var nere på stan och köpte mig ”fin” byxor och en ”fin” top då vi ska på 65 års fest på lördag och där i prov hytten med de nya kläderna (en storlek mindre) såg jag verkligen att det hänt en hel del på dessa 10 veckor

Jag kände mig fin

Är så glad och nöjd att jag hittade rätt gym och framförallt världens bästa pt eller i alla fall Motalas bästa Viktor och att jag kostade på mig detta kost & träningsschema. Det löper på 12 veckor som jag snart avverkat och vad som händer sen får vi se

Ha en fantastisk lillördag

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.