God Morgon Måndag

nov 21, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon Måndag

Så kom den berömda måndagen då man (jag) ska starta mitt sunda liv igen, fast egentligen så fortsätter det bara…..jag har haft ett litet uppehåll då livet kom emellan med ett dödsfall och jag kom av mig. Lite över en månad har gått och jag har gjort mina små försök att komma igång. På bloggen  den senaste månaden har jag skrivit om rivstart och om mitt delmål men jag fick inte till det, lusten rann av mig och jag antar att det är sorgen.

Nu gör jag ett nytt försök med att komma igång med träning och viktminskning, känner att energin börjar komma tillbaka och av träning får man energi. Ställde mig på vågen i morse, vilket inte var så roligt ca: 10 kg ska bort och måldatum har jag satt till den 20 februari

20160815_080724

Jag startar dagen med en fettkaffe och bloggtid 🙂

Efter jobbet så blir det gymmet för det är inte bara ner i vikt jag vill….jag vill bli stark också.

Ha en fantastisk måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Ca 7 kilo här till julafton!
    Hej oss 🙂

  2. Ewa

    Oj, det var ett hårt mål men heja oss ?

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...