God Morgon Måndag

God Morgon Måndag

Så kom den berömda måndagen då man (jag) ska starta mitt sunda liv igen, fast egentligen så fortsätter det bara…..jag har haft ett litet uppehåll då livet kom emellan med ett dödsfall och jag kom av mig. Lite över en månad har gått och jag har gjort mina små försök att komma igång. På bloggen  den senaste månaden har jag skrivit om rivstart och om mitt delmål men jag fick inte till det, lusten rann av mig och jag antar att det är sorgen.

Nu gör jag ett nytt försök med att komma igång med träning och viktminskning, känner att energin börjar komma tillbaka och av träning får man energi. Ställde mig på vågen i morse, vilket inte var så roligt ca: 10 kg ska bort och måldatum har jag satt till den 20 februari

20160815_080724

Jag startar dagen med en fettkaffe och bloggtid 🙂

Efter jobbet så blir det gymmet för det är inte bara ner i vikt jag vill….jag vill bli stark också.

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg