Kan det bli enklare?

nov 21, 2016 | 1 kommentar

Kan det bli enklare?

img_2653

När man kommer hem från jobb & gymmet och är jätte hungrig….enkelt och gott!!

En gång i tiden så stod jag varje söndag och gjorde matlådor för veckan, så smidigt det var sen att bara plocka fram och värma, funderar starkt på att göra så igen. Helt värdelöst att komma hem hungrig och då ställa sig vid spisen för att fixa mat

Lätt att det blir fel då

Ha en fin kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Trollet

    Underbart enkelt och gott!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...