Kan det bli enklare?

Kan det bli enklare?

img_2653

När man kommer hem från jobb & gymmet och är jätte hungrig….enkelt och gott!!

En gång i tiden så stod jag varje söndag och gjorde matlådor för veckan, så smidigt det var sen att bara plocka fram och värma, funderar starkt på att göra så igen. Helt värdelöst att komma hem hungrig och då ställa sig vid spisen för att fixa mat

Lätt att det blir fel då

Ha en fin kväll

Avslut kram ewa

1 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg