Kan det bli enklare?

nov 21, 2016 | 1 kommentar

Kan det bli enklare?

img_2653

När man kommer hem från jobb & gymmet och är jätte hungrig….enkelt och gott!!

En gång i tiden så stod jag varje söndag och gjorde matlådor för veckan, så smidigt det var sen att bara plocka fram och värma, funderar starkt på att göra så igen. Helt värdelöst att komma hem hungrig och då ställa sig vid spisen för att fixa mat

Lätt att det blir fel då

Ha en fin kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Trollet

    Underbart enkelt och gott!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...