Kan det bli enklare?

nov 21, 2016 | 1 kommentar

Kan det bli enklare?

img_2653

När man kommer hem från jobb & gymmet och är jätte hungrig….enkelt och gott!!

En gång i tiden så stod jag varje söndag och gjorde matlådor för veckan, så smidigt det var sen att bara plocka fram och värma, funderar starkt på att göra så igen. Helt värdelöst att komma hem hungrig och då ställa sig vid spisen för att fixa mat

Lätt att det blir fel då

Ha en fin kväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

1 kommentar

  1. Trollet

    Underbart enkelt och gott!

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify