God Morgon torsdag

God Morgon fina du!!

Som jag skrev i går kväll så är det redan torsdag idag….jag hinner nästan inte med och säkert så känner du likadant.

Jag tillbringar nu väldigt mycket tid hemma hos min pappa, då han sedan mamma gick bort tycker ensamheten är jobbig Stackars pappa ….10 kilo har han tappat på 1 månad 🙁 En månad var det igår som vår mamma lämnade oss och hon är så saknad.

Just nu sitter jag vid köksbordet och njuter av mitt kaffe och lite datatid

img_2595

Morgonstund har guld i mun

Ha en fantastisk torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg