Är inne på vecka 3 och fullt upp

Är inne på vecka 3 och fullt upp

Nu är vecka 3 igång med det nya kost & träningsprogrammet och det är segt att gå upp 04,40 för en promenad men det är bara att gå upp, dricka kaffe, på med träningskläderna och ut och efter jobbet är det gymmet som gäller

I fredags var det rapport till min pt och efter 2 veckor ser resultaten ut så här:

Jag är nöjd och fortsätter enligt träningsschemat och naturligtvis mat schemat också. Det är mycket för att det ska fungera bra, bl.a. att lägga sig tidigare så jag ska orka med. Se till att matlådor finns så jag inte stoppar fel saker i munnen som jag inte ska och tvätta, tvätta och åter tvätta träningskläder.

Tittade bara in en liten snabbis och ska försöka ta mig tid hädanefter till bloggtid också

Hoppas Du har det bäst

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg