Ännu ett pass på gymmet

aug 9, 2017 | 0 Kommentarer

Ännu ett pass på gymmet

Det går bra på gymmet, pass 7 sedan förra måndagen och jag har en lyckokänsla när jag är där, jag storm trivs på detta gym och Idag så träffade vi på Susannes dotter Tove som gav oss lite tips när det gäller marklyft som vi båda haft lite problem med, hon är proffs och vältränad och kan det där. Jag hoppas hon ska kunna hjälpa oss senare när nya övningar dyker upp

Fick även med mig ett barnbarn idag och för att hon tränade med oss så duktigt så fick hon mat från McDonald, dock bara en happy meal och jag slapp laga mat för till mig hade jag en matlåda som jag bara värme.

Min fina Ninja som testar  kabelrodd, som fick en härlig stund med mig (mormor) och Susanne.

Min lunch idag Kyckling,  grönmix och creme fraiche med örter

Ha en fantastisk onsdagskväll

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...