Ännu ett pass på gymmet

Ännu ett pass på gymmet

Det går bra på gymmet, pass 7 sedan förra måndagen och jag har en lyckokänsla när jag är där, jag storm trivs på detta gym och Idag så träffade vi på Susannes dotter Tove som gav oss lite tips när det gäller marklyft som vi båda haft lite problem med, hon är proffs och vältränad och kan det där. Jag hoppas hon ska kunna hjälpa oss senare när nya övningar dyker upp

Fick även med mig ett barnbarn idag och för att hon tränade med oss så duktigt så fick hon mat från McDonald, dock bara en happy meal och jag slapp laga mat för till mig hade jag en matlåda som jag bara värme.

Min fina Ninja som testar  kabelrodd, som fick en härlig stund med mig (mormor) och Susanne.

Min lunch idag Kyckling,  grönmix och creme fraiche med örter

Ha en fantastisk onsdagskväll

Avslut kram ewa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.