Min fina altan

aug 15, 2017 | 3 Kommentarer

Min fina altan

I helgen när min man och jag var i stugan och hade det skönt så jobbade min son Sebastian och hans kompis Micke med vår altan. Jag har aldrig gillat att sitta där ute pga att det inte är någon mysfaktor så nu tänkte jag ändra på det och här kommer ett gäng bilder

ja, Du ser ju, fula plattor och bara stökigt. Så jag bestämde mig för att ha trall längst med hela altan och bort med växterna

och så här fint blev det.

Pricken över i är spottarna som tänds när det mörknar

Nu är det bara det roliga kvar som att dekorera med växter och så tänkte jag mig en flyttbar skärmvägg, en snygg solstol osv men mycket av det blir först nästa vår/sommar

Ha en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

3 Kommentarer

  1. annelie

    ser ju jätte fint ut. ni bor bra ser jag på bottenplan, ode är inte fel. skönt att få hjälp med sånt . blir bra till nästa vår .ha de gott

  2. Maxarna

    Vilken skillnad och så fint. Vi har också byggt ett trädäck nyligen med samma lampor. ??

  3. jeanette sandelin

    Så snyggt och genast högre livskvalité på nåt vis. Kram fr sö Dalsland.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...