Min fina altan

aug 15, 2017 | 3 Kommentarer

Min fina altan

I helgen när min man och jag var i stugan och hade det skönt så jobbade min son Sebastian och hans kompis Micke med vår altan. Jag har aldrig gillat att sitta där ute pga att det inte är någon mysfaktor så nu tänkte jag ändra på det och här kommer ett gäng bilder

ja, Du ser ju, fula plattor och bara stökigt. Så jag bestämde mig för att ha trall längst med hela altan och bort med växterna

och så här fint blev det.

Pricken över i är spottarna som tänds när det mörknar

Nu är det bara det roliga kvar som att dekorera med växter och så tänkte jag mig en flyttbar skärmvägg, en snygg solstol osv men mycket av det blir först nästa vår/sommar

Ha en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

3 Kommentarer

  1. annelie

    ser ju jätte fint ut. ni bor bra ser jag på bottenplan, ode är inte fel. skönt att få hjälp med sånt . blir bra till nästa vår .ha de gott

  2. Maxarna

    Vilken skillnad och så fint. Vi har också byggt ett trädäck nyligen med samma lampor. ??

  3. jeanette sandelin

    Så snyggt och genast högre livskvalité på nåt vis. Kram fr sö Dalsland.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...