Min fina altan

aug 15, 2017 | 3 Kommentarer

Min fina altan

I helgen när min man och jag var i stugan och hade det skönt så jobbade min son Sebastian och hans kompis Micke med vår altan. Jag har aldrig gillat att sitta där ute pga att det inte är någon mysfaktor så nu tänkte jag ändra på det och här kommer ett gäng bilder

ja, Du ser ju, fula plattor och bara stökigt. Så jag bestämde mig för att ha trall längst med hela altan och bort med växterna

och så här fint blev det.

Pricken över i är spottarna som tänds när det mörknar

Nu är det bara det roliga kvar som att dekorera med växter och så tänkte jag mig en flyttbar skärmvägg, en snygg solstol osv men mycket av det blir först nästa vår/sommar

Ha en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

3 Kommentarer

  1. annelie

    ser ju jätte fint ut. ni bor bra ser jag på bottenplan, ode är inte fel. skönt att få hjälp med sånt . blir bra till nästa vår .ha de gott

  2. Maxarna

    Vilken skillnad och så fint. Vi har också byggt ett trädäck nyligen med samma lampor. ??

  3. jeanette sandelin

    Så snyggt och genast högre livskvalité på nåt vis. Kram fr sö Dalsland.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...