Funderingar och gym

aug 9, 2017 | 0 Kommentarer

Funderingar och gym

Jag har inte haft ont i höften på två dagar och inte nu på morgonen heller och då undrar jag om det beror på att jag nu börjat träna styrka istället för jogging. Vill så gärna kunna jogga igen

Susanne och jag på gymmet och målet är 4 dagar i veckan och det har vi håll än så länge, tog lite bilder igår när vi tränade alltid kul med minnen.

I fredags var vi (min man och jag) ute och åt middag med pappa på restaurang….huvudrätt + efterrätt….och i lördags var det party med en massa gott

Idag blir det gymmet igen + att jag ska hämta ett barnbarn och vara med henne  ett par timmar

Ha en fantastisk onsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...