Funderingar och gym

aug 9, 2017 | 0 Kommentarer

Funderingar och gym

Jag har inte haft ont i höften på två dagar och inte nu på morgonen heller och då undrar jag om det beror på att jag nu börjat träna styrka istället för jogging. Vill så gärna kunna jogga igen

Susanne och jag på gymmet och målet är 4 dagar i veckan och det har vi håll än så länge, tog lite bilder igår när vi tränade alltid kul med minnen.

I fredags var vi (min man och jag) ute och åt middag med pappa på restaurang….huvudrätt + efterrätt….och i lördags var det party med en massa gott

Idag blir det gymmet igen + att jag ska hämta ett barnbarn och vara med henne  ett par timmar

Ha en fantastisk onsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...