Funderingar och gym

aug 9, 2017 | 0 Kommentarer

Funderingar och gym

Jag har inte haft ont i höften på två dagar och inte nu på morgonen heller och då undrar jag om det beror på att jag nu börjat träna styrka istället för jogging. Vill så gärna kunna jogga igen

Susanne och jag på gymmet och målet är 4 dagar i veckan och det har vi håll än så länge, tog lite bilder igår när vi tränade alltid kul med minnen.

I fredags var vi (min man och jag) ute och åt middag med pappa på restaurang….huvudrätt + efterrätt….och i lördags var det party med en massa gott

Idag blir det gymmet igen + att jag ska hämta ett barnbarn och vara med henne  ett par timmar

Ha en fantastisk onsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...