Tredje rapporten

God Morgon!!

Dags igen att rapportera viktminskningen för veckan som gått.

Jag har haft en kämpig vecka, lite för dålig matplanering som är så himla viktigt för att lyckas men på något sätt fick jag till en liten viktminskning 🙂 ska skärpa till mig när det gäller att planera maten för veckan som kommer.

Startvikt den 21/11  74,0 kg

25/11 73,3 kg

2/12 72,5 kg

Dagens vikt: 72,1 kg

Minskning: 1,9 kg

Kvar: 9,1 kg

img_1670

Jag har precis kommit upp från ett härligt morgonbad, finns det något skönare sätt att starta dagen på? 

img_0052

73 dagar kvar tills jag ska vara i vktmål, kan bli kämpigt men känner att det är skönt att ha ett mål och jag ska klara det 🙂

Ha en fantastisk fredag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Så bra jobbat! Heja dig 🙂 Själv har jag fallit ner i sockerträsket sedan ett par veckor och tar idag nya tag. Skogspromenad i nyinköpta vandringskängor ska jag unna mig när det ljusnar för dagen. Mer matplanering och fokus på kolhydrater under 5 %. Funderar även över annat som är missgynnsamt viktmässigt såsom att se på serier på netflix t ex.
    GLAD fredag <3

  • Ja du Jeanette en får kämpa hele tin…härligt med skogspromenad ?? matplanering är A och O men det vet du ju ? kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg