Begravning, julklappsrace och julbord

dec 12, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon fina Du!!

Jag startade min helg med ännu en begravning på fredags eftermiddagen, den tredje sen oktober och känner att nu får det räcka.

img_0057

Vacker handblomma

Lördags förmiddagen ägnades åt julklapps shopping och nu fattas det bara 3 stycken julklappar till sen är jag klar :)……..tror jag.

Lördags kvällen blev det julbord på Berggrens källare,  mycket god mat och god dryck

img_0070

bl.a en snaps och…..

img_0087

lite bubbel…

De här dagarna fram till fredag får jag  kämpa för att ha en bra siffra på vågen, det blev lite väl mycket mat och dryck denna helg och jag startar måndagen med fettkaffe och en fakir dag så hoppas jag att jag är i fas sen.

Ha en fantastisk måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Du är så strävsam och duktig 🙂
    Jag ska börja dricka vin! Har inte gjort på 16 år drygt så nu är det dags.
    Kram fr sö Dalsland <3

  2. Ewa

    Vin är livets dryck ???

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....