Begravning, julklappsrace och julbord

God Morgon fina Du!!

Jag startade min helg med ännu en begravning på fredags eftermiddagen, den tredje sen oktober och känner att nu får det räcka.

img_0057

Vacker handblomma

Lördags förmiddagen ägnades åt julklapps shopping och nu fattas det bara 3 stycken julklappar till sen är jag klar :)……..tror jag.

Lördags kvällen blev det julbord på Berggrens källare,  mycket god mat och god dryck

img_0070

bl.a en snaps och…..

img_0087

lite bubbel…

De här dagarna fram till fredag får jag  kämpa för att ha en bra siffra på vågen, det blev lite väl mycket mat och dryck denna helg och jag startar måndagen med fettkaffe och en fakir dag så hoppas jag att jag är i fas sen.

Ha en fantastisk måndag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg