Begravning, julklappsrace och julbord

dec 12, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon fina Du!!

Jag startade min helg med ännu en begravning på fredags eftermiddagen, den tredje sen oktober och känner att nu får det räcka.

img_0057

Vacker handblomma

Lördags förmiddagen ägnades åt julklapps shopping och nu fattas det bara 3 stycken julklappar till sen är jag klar :)……..tror jag.

Lördags kvällen blev det julbord på Berggrens källare,  mycket god mat och god dryck

img_0070

bl.a en snaps och…..

img_0087

lite bubbel…

De här dagarna fram till fredag får jag  kämpa för att ha en bra siffra på vågen, det blev lite väl mycket mat och dryck denna helg och jag startar måndagen med fettkaffe och en fakir dag så hoppas jag att jag är i fas sen.

Ha en fantastisk måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Du är så strävsam och duktig 🙂
    Jag ska börja dricka vin! Har inte gjort på 16 år drygt så nu är det dags.
    Kram fr sö Dalsland <3

  2. Ewa

    Vin är livets dryck ???

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...