Begravning, julklappsrace och julbord

dec 12, 2016 | 2 Kommentarer

God Morgon fina Du!!

Jag startade min helg med ännu en begravning på fredags eftermiddagen, den tredje sen oktober och känner att nu får det räcka.

img_0057

Vacker handblomma

Lördags förmiddagen ägnades åt julklapps shopping och nu fattas det bara 3 stycken julklappar till sen är jag klar :)……..tror jag.

Lördags kvällen blev det julbord på Berggrens källare,  mycket god mat och god dryck

img_0070

bl.a en snaps och…..

img_0087

lite bubbel…

De här dagarna fram till fredag får jag  kämpa för att ha en bra siffra på vågen, det blev lite väl mycket mat och dryck denna helg och jag startar måndagen med fettkaffe och en fakir dag så hoppas jag att jag är i fas sen.

Ha en fantastisk måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Du är så strävsam och duktig 🙂
    Jag ska börja dricka vin! Har inte gjort på 16 år drygt så nu är det dags.
    Kram fr sö Dalsland <3

  2. Ewa

    Vin är livets dryck ???

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...