Pw och fettkaffe

Äntligen så kom jag iväg på en pw, så härligt…. vill verkligen komma igång ordentligt nu med träning och viktminskning efter knappt några träningspass i år, plus på vågen, operation av fot och inlagd på ögonkliniken så kan man säga att jag haft en del bromsklossar.

20160517_082201

Som jag skrev i söndagens inlägg så skulle jag promenerat/tränat igår men så blev det inte utan jag betade av alla möten så nu har jag inget inbokat förrän fredag. 🙂 3 tomma dagar som jag kan ägna mig åt mig själv…Låter det inte toppen så säg?

4,5 km blev det idag och fort går det inte än, har fortfarande en stel fot men det blir bättre och bättre får vi hoppas. I morgon tränkte jag mig en längre runda dvs ifall foten vill 🙂

Just nu njuter jag av en fettkaffe och ska fixa iordning lite här hemma, sedan blir det hemmaträning, mer om det i nästa inlägg.

20160517_091923

Ha en fin solig tisdag

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Sol här med 🙂 Har sprungit 8 km med spurt i 8 backar, några armhävningar och enbensböj på balansplatta. Känns bra. Också fettkaffe här för att nu cykla till handelsboden i byn för ägg och magnesiumtabletter. (bra för sömn och mot muskelkramper).
    Kram fr sö Dalsland!

  • Bra jobbat av dig…längtar tills jag kan jogga igen men än så länge går det inte pga foten men nu är jag igång och var sak har sin tid. heja dig!! Ha en fin tisdag // Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg