Planering och lätt frukost

Morgonen har jag ägnat åt planering, dels för helgen i stugan och maten för nästa vecka

IMG_0352

Planering är A och O 🙂 för att lyckas.

Jag måste erkänna att jag har varit dålig på det och väldigt dålig på att håll mig till den maten jag har bestämt mig för att äta. Alltså överäter jag och går inte ner i vikt. Som jag skrivit flera gånger har jag plus på vågen efter min operation av foten och stillasittande period,  men det har gått ganska lång tid nu som jag bara hattat hit och dit med både mat och träning. Jag borde kommit längre…

Därav planering idag. Nu kommer jag att hålla mig till schemat. Punkt slut!!

IMG_0351

Enkel frukost idag ost & skinkrullar med bregott

Ha en fin torsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg