Nya kost & Träningsschemat

aug 28, 2017 | 2 Kommentarer

Nya kost & Träningsschemat

Snart har jag klarat av en dag med nya kost & träningsschemat och jag har övergett lchf kosten för ett tag, ska testa detta med fitness kost, jag är taggad

Startade dagen med en 40 minuters promenad och efter styrketräningen som idag var Bröst & Framsida axlar så var det 20 minuter cardio på stairmaster som många kallar ”trappjäveln”

Vilken maskin , jag darrade i hela kroppen när jag var klar och fick sitta länge innan jag kunde ta mig ut till bilen

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Heja dig! Du är så duktig och en sann förebild för mig ?
    Vad äter du för mat nu? Lchf fortfarande?

  2. Ewa

    Tack ? Nej det är inte lchf…jag testar med lite annan kost ett tag…dvs lite med kolhydrater

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...