Nya kost & Träningsschemat

aug 28, 2017 | 2 Kommentarer

Nya kost & Träningsschemat

Snart har jag klarat av en dag med nya kost & träningsschemat och jag har övergett lchf kosten för ett tag, ska testa detta med fitness kost, jag är taggad

Startade dagen med en 40 minuters promenad och efter styrketräningen som idag var Bröst & Framsida axlar så var det 20 minuter cardio på stairmaster som många kallar ”trappjäveln”

Vilken maskin , jag darrade i hela kroppen när jag var klar och fick sitta länge innan jag kunde ta mig ut till bilen

Ha en fin måndag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. jeanette sandelin

    Heja dig! Du är så duktig och en sann förebild för mig ?
    Vad äter du för mat nu? Lchf fortfarande?

  2. Ewa

    Tack ? Nej det är inte lchf…jag testar med lite annan kost ett tag…dvs lite med kolhydrater

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...