Möte, shopping och fakir

jul 6, 2016 | 0 Kommentarer

Möte, shopping och fakir

Tidigt morgonmöte med min dotter Emmelie och barnbarnet Ninja. Det blev frukost på Espresso House…. en lyx i vardagen

Efter vår frukost gick vi in till Kicks för Emmelie behövde lite puder och jag kom på att jag behövde en del också så det blev en dyr förmiddag

IMG_0628

Men nu klarar jag mig ett litet tag.

Funderar starkt på att köra några dagar fakir för att få en kickstart……går trögt med både träning och viktminskning just nu…har tappat motivationen och jag vill hitta tillbaka till det flyt jag hade i höstas. Tappade då 8 kg varav jag nu har gått upp 5 kg, tränade 3 gånger i veckan på gym plus pw/intervall och jag mådde så bra

Fakir är en väldigt strikt form av lchf, man äter så nära noll kolhydrater som möjligt. Jag känner att det är dags att ta till det efter en period av yoghurt/kesella, nötter  (som triggar mig) lchfbröd och så lite glass på det.

Ha en fin onsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...