Möte, shopping och fakir

jul 6, 2016 | 0 Kommentarer

Möte, shopping och fakir

Tidigt morgonmöte med min dotter Emmelie och barnbarnet Ninja. Det blev frukost på Espresso House…. en lyx i vardagen

Efter vår frukost gick vi in till Kicks för Emmelie behövde lite puder och jag kom på att jag behövde en del också så det blev en dyr förmiddag

IMG_0628

Men nu klarar jag mig ett litet tag.

Funderar starkt på att köra några dagar fakir för att få en kickstart……går trögt med både träning och viktminskning just nu…har tappat motivationen och jag vill hitta tillbaka till det flyt jag hade i höstas. Tappade då 8 kg varav jag nu har gått upp 5 kg, tränade 3 gånger i veckan på gym plus pw/intervall och jag mådde så bra

Fakir är en väldigt strikt form av lchf, man äter så nära noll kolhydrater som möjligt. Jag känner att det är dags att ta till det efter en period av yoghurt/kesella, nötter  (som triggar mig) lchfbröd och så lite glass på det.

Ha en fin onsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...