Möte, shopping och fakir

Möte, shopping och fakir

Tidigt morgonmöte med min dotter Emmelie och barnbarnet Ninja. Det blev frukost på Espresso House…. en lyx i vardagen

Efter vår frukost gick vi in till Kicks för Emmelie behövde lite puder och jag kom på att jag behövde en del också så det blev en dyr förmiddag

IMG_0628

Men nu klarar jag mig ett litet tag.

Funderar starkt på att köra några dagar fakir för att få en kickstart……går trögt med både träning och viktminskning just nu…har tappat motivationen och jag vill hitta tillbaka till det flyt jag hade i höstas. Tappade då 8 kg varav jag nu har gått upp 5 kg, tränade 3 gånger i veckan på gym plus pw/intervall och jag mådde så bra

Fakir är en väldigt strikt form av lchf, man äter så nära noll kolhydrater som möjligt. Jag känner att det är dags att ta till det efter en period av yoghurt/kesella, nötter  (som triggar mig) lchfbröd och så lite glass på det.

Ha en fin onsdag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg