Möte, shopping och fakir

jul 6, 2016 | 0 Kommentarer

Möte, shopping och fakir

Tidigt morgonmöte med min dotter Emmelie och barnbarnet Ninja. Det blev frukost på Espresso House…. en lyx i vardagen

Efter vår frukost gick vi in till Kicks för Emmelie behövde lite puder och jag kom på att jag behövde en del också så det blev en dyr förmiddag

IMG_0628

Men nu klarar jag mig ett litet tag.

Funderar starkt på att köra några dagar fakir för att få en kickstart……går trögt med både träning och viktminskning just nu…har tappat motivationen och jag vill hitta tillbaka till det flyt jag hade i höstas. Tappade då 8 kg varav jag nu har gått upp 5 kg, tränade 3 gånger i veckan på gym plus pw/intervall och jag mådde så bra

Fakir är en väldigt strikt form av lchf, man äter så nära noll kolhydrater som möjligt. Jag känner att det är dags att ta till det efter en period av yoghurt/kesella, nötter  (som triggar mig) lchfbröd och så lite glass på det.

Ha en fin onsdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...