Drömmer mig bort..

Sitter här vid köksbordet och drömmer mig bort……till mitt älskade Side 🙂 

20150923_111206 (2)

RSCN5950

RSCN5952

Åh så mysigt vi hade det min vän L-K och jag förra året i Side, så mycket relax, shopping, promenader, bad, sol och goda viner. Längtar tillbaka till vår Bungalow.

Vi får  se hur det blir i framtiden med Side då L-K har fått solnings förbud.

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg