Drömmer mig bort..

jul 7, 2016 | 0 Kommentarer

Sitter här vid köksbordet och drömmer mig bort……till mitt älskade Side 🙂 

20150923_111206 (2)

RSCN5950

RSCN5952

Åh så mysigt vi hade det min vän L-K och jag förra året i Side, så mycket relax, shopping, promenader, bad, sol och goda viner. Längtar tillbaka till vår Bungalow.

Vi får  se hur det blir i framtiden med Side då L-K har fått solnings förbud.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...