Du som känner mig

nov 14, 2023 | 0 Kommentarer

Du som känner mig

Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här

Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra intervallträning, jag fixade en viktminskning på 1,6 kg och tappat ganska bra med centimetrar, kom även igång med intervallerna.

Novembers utmaning är att hålla i vad jag åstakom i oktober men riktigt så är det inte. Jag har varit sjuk i 1 1/2 vecka med halsont, snuva och hosta. Så fruktansvärt låg på energi och är fortfarande + att jag gått upp i vikt 0,7 kg så denna månad kommer bli tuff men som en tjej (Annelie Salmen) på facebook skrev:

AT ANY GIVENTIME……kan Du trycka på RESET-knappen, uppdatera och åter fokusera på dina mål och det bästa är att Du kan göra det så många gånger Du behöver. GE BARA ALDRIG UPP!

Är det inte bra skrivet så säg? Det är ju så att LIVET kommer emellan ibland som ex: sjukdomar och Du tappar fokus och som i mitt fall äter lite för mycket av det goda eftersom det var lättast att äta när halsen gjorde ont… typ glass.

Ha nu en fantastisk tisdag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping

Vilken dag och shopping I lördags åkte min man och jag till Blomsterglädje här i Motala och köpte liggare till gravarna men vilket väder… regn och blåst, inget mysigt alls. Jag köpte även ett gravljus till mammas lykta och blev så nöjd nu är det fint hos mamma. Min...

1 miljon steg

1 miljon steg

1 miljon steg Jag fixade det!! 1 miljon steg på 3 månader, juli, augusti och september. Egentligen så är det inte så märkvärdigt det blir 10870 steg om dagen Jag räknade ut hur många steg det blev på en månad och gick efter det så ena dagen kunde jag gå 6542 steg och...