Kickstart dag 5/28

God Morgon!!

Dag 5 av min kickstart och vågen säger minus 1,2 kg 🙂

Är så glad att det fungera bra och att jag är på G igen efter min semester och lite svår startad var jag allt när jag kom hem från Side.

Än så länge har jag pw 2 gånger och varit 2 gånger på gymmet….jag har träningsvärk precis överallt känns det som och det är lite gött som vi östgötar säger 🙂

Några har frågat mig om en matdagbok över en dag….hur jag äter när jag *kickstartar* och det ska jag fixa nu i helgen.

Jag har en rosa skrivbok och i den för jag dagbok över maten och träningen eller rättare sagt ska göra men denna vecka går till historien av trötthet. Ingen energi kvar när jag kommer hem från jobb/träning.

18-bsftCCsVmvQTcWUNx3o9

Bild lånad från matdagboken.se

Ha en fantastiskt fredag.

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Jag har varit still länge i samma vikt Gick ner jätte fort 12 kg sen inget mer nu på flera månader Men jag har börja skriva upp vad jag äter och dricker för att se om det finns något som inte borde vara där Har ännu ca 12 kg övervikt Försöker promenera varje dag med pump stavar minst 30 min men jag har eds och en fot som e opererad i maj så den brukar svälla om jag rör mig för mycket Så det skulle vara intressant att få veta lite hur du gör en kickstart för jag tror jag behöver det

  • Hejsan!! Jättesvårt att veta varför saker somfungerat så bra en längre tid plötsligt inte fungerar….minteori är att kroppen nu har vant sig och nu måste man göra en förändring 🙂 Jag själv minskar min portioner nu i kickstarten…lite minde fett, lte mindre protein. Ikväll eller i morgon kommer jag att lägga upp matdagbok över en dag hur jag äter 🙂 titta gärna in då // Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg