Kickstart dag 5/28

okt 9, 2015 | 2 Kommentarer

God Morgon!!

Dag 5 av min kickstart och vågen säger minus 1,2 kg 🙂

Är så glad att det fungera bra och att jag är på G igen efter min semester och lite svår startad var jag allt när jag kom hem från Side.

Än så länge har jag pw 2 gånger och varit 2 gånger på gymmet….jag har träningsvärk precis överallt känns det som och det är lite gött som vi östgötar säger 🙂

Några har frågat mig om en matdagbok över en dag….hur jag äter när jag *kickstartar* och det ska jag fixa nu i helgen.

Jag har en rosa skrivbok och i den för jag dagbok över maten och träningen eller rättare sagt ska göra men denna vecka går till historien av trötthet. Ingen energi kvar när jag kommer hem från jobb/träning.

18-bsftCCsVmvQTcWUNx3o9

Bild lånad från matdagboken.se

Ha en fantastiskt fredag.

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Louice Forsmark

    Jag har varit still länge i samma vikt Gick ner jätte fort 12 kg sen inget mer nu på flera månader Men jag har börja skriva upp vad jag äter och dricker för att se om det finns något som inte borde vara där Har ännu ca 12 kg övervikt Försöker promenera varje dag med pump stavar minst 30 min men jag har eds och en fot som e opererad i maj så den brukar svälla om jag rör mig för mycket Så det skulle vara intressant att få veta lite hur du gör en kickstart för jag tror jag behöver det

  2. Ewa

    Hejsan!! Jättesvårt att veta varför saker somfungerat så bra en längre tid plötsligt inte fungerar….minteori är att kroppen nu har vant sig och nu måste man göra en förändring 🙂 Jag själv minskar min portioner nu i kickstarten…lite minde fett, lte mindre protein. Ikväll eller i morgon kommer jag att lägga upp matdagbok över en dag hur jag äter 🙂 titta gärna in då // Lycka till

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...