Jobba, äta, träna och sova….

Jobba, äta, träna och sova…. ungefär så kommer mitt liv att vara fr.o.m. nu…..jag har nämligen anmält mig till Broloppet 10 kilometer och tjejmilen….hur tänkte jag då?

Jag som idag inte kan spring 100 meter

Startade dagen med en promenad på 8,2 km och efter det en god fettkaffe. Det kommer att bli mycket blandad träning nu för att fixa detta…ska testa en liten jogging runda i morgon eftermiddag  efter jag har hjälpt pappa ett par timmar.

img_0282

Nu ska jag åka till pappa och spela bingo, ha en fin söndags kväll

Avslut kram ewa

2 Kommentarer

  • Jag är sååå imponerad av dig! Vilken energi du har och du är en sann inspiration. Efter jag hostat klart ska jag springa igen OCH öka löpsträckorna.
    TACK för de superfina raggisarna som kom på posten idag <3

  • Tack för de fina orden och varsågod till raggisarna 🙂 Hoppas hostan ger med sig snart // Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg