Fem veckor med pt

dec 4, 2015 | 0 Kommentarer

Fem veckor med pt – online och här är mina resultat sedan starten den 29 okt.

Midja – 10 cm

Lår – 3 cm

Rumpa – 5 cm

Vikt – 3,5 kg ( minus 0,4 kg denna vecka)

Denna vecka har jag varit energilös, vet inte riktigt varför men jag har fått tvinga mig till gymmet

Jag är supernöjd med resultaten och som jag skrev förra fredagen: det bästa jag gjort att anlita en pt.

När det gäller vikten så har jag sammanlagt sedan i slutet av mars gått ner 7,6 kg och känner att jag är nöjd viktmässigt.

ByiF3QWIUAAwcPZ

Ha en fin fredag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt

Nio dagars träningsfritt Jag har vilat från gymmet i nio dagar pga att jag förra fredagen den 22 oktober gjorde iordning mina ögonbryn (microblading) och inte fick svettas på en vecka men idag är jag tillbaka på bästa gymmet och det är Legday Ben tillhör inte riktigt...