En mysig lördag….

dec 7, 2015 | 0 Kommentarer

En mysig lördag hade mitt hjärta (maken) min dotter Emmelie och jag när vi bjöd hem alla 4 barnbarnen för pepparkakshus bygge och julgodis, det blev även ett gäng pepparkakor.

20151205_140328

Fint och städat innan barnen började.

DSC_0662

Bröderna *bus* Liam och Hugo

DSC_0666

Den lille goe ungen som klippt luggen alldeles själv 🙂

DSC_0670

Fina Hugo!!

Det var prinsarna i familjen som sitter och väntar på varsitt pepparkakshus.

DSC_0660

Vackra Ninja!!

DSC_0688

Vackra Tindra med sin mamma Johanna.

DSC_0673

Då kör pojkarna igång…..

DSC_0675

och flickorna med….

DSC_0679

Full koncentration…..

Tyvärr så missade jag att fotografera det färdiga resultatet men halv vägs såg det ut så här.

DSC_0681

Ninjas

DSC_0682

Tindras

DSC_0683

Liams

DSC_0685

och Hugos

Vi bakade som sagt pepparkakor och så gjorde vi 2 olika sorters julgodis.

Det var stökigt och väldigt hemtrevligt, lite som när mina barn var små och jag bakade med dem.

DSC_0698

Ninja var nog den som gillade mest att göra pepparkaorna.

DSC_0699

Hugo gjorde risbräck.

Efter ett par timmar så åkte pojkarna till sin mormor och skulle sova över där, och flickorna stannade och sov över hos oss.

En väldigt mysig lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...