En mysig lördag….

dec 7, 2015 | 0 Kommentarer

En mysig lördag hade mitt hjärta (maken) min dotter Emmelie och jag när vi bjöd hem alla 4 barnbarnen för pepparkakshus bygge och julgodis, det blev även ett gäng pepparkakor.

20151205_140328

Fint och städat innan barnen började.

DSC_0662

Bröderna *bus* Liam och Hugo

DSC_0666

Den lille goe ungen som klippt luggen alldeles själv 🙂

DSC_0670

Fina Hugo!!

Det var prinsarna i familjen som sitter och väntar på varsitt pepparkakshus.

DSC_0660

Vackra Ninja!!

DSC_0688

Vackra Tindra med sin mamma Johanna.

DSC_0673

Då kör pojkarna igång…..

DSC_0675

och flickorna med….

DSC_0679

Full koncentration…..

Tyvärr så missade jag att fotografera det färdiga resultatet men halv vägs såg det ut så här.

DSC_0681

Ninjas

DSC_0682

Tindras

DSC_0683

Liams

DSC_0685

och Hugos

Vi bakade som sagt pepparkakor och så gjorde vi 2 olika sorters julgodis.

Det var stökigt och väldigt hemtrevligt, lite som när mina barn var små och jag bakade med dem.

DSC_0698

Ninja var nog den som gillade mest att göra pepparkaorna.

DSC_0699

Hugo gjorde risbräck.

Efter ett par timmar så åkte pojkarna till sin mormor och skulle sova över där, och flickorna stannade och sov över hos oss.

En väldigt mysig lördag

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...