En vecka har gått…

Hejsan Fina du!!

En vecka i mina mål för juli/aug har gått (jag tjuvstartade) och helt perfekt som jag vill ha det blev det inte pga eksemutbrott men vågen säger minus 2,4 kg, 2 intervallrundor och en pw fick jag till.

Målet för denna vecka är 5-6 rundor och minst 1,5 kg minus….går det att fixa tro? Jag gör ett försök i alla fall 🙂

Nu kaffepaus efter en förmiddag med ärenden.

IMG_0598

Ha en trevlig måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg