En vecka har gått…

En vecka har gått…

En vecka i mina mål för juli/aug har gått (jag tjuvstartade) och helt perfekt blev det inte pga eksem utbrott men vågen säger minus 2,4 kg, 2 intervallrundor och enpromenad har jag fått till

Målet för denna vecka är 5-6 rundor och minst 1,5 kg minus….hårt men Jag gör ett försök

Nu kaffepaus efter en förmiddag med ärenden.

IMG_0598

Ha en trevlig måndag

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg