Junis mål avklarat

jul 1, 2023 | 0 Kommentarer

Junis mål avklarat

Jag fixade det, målet jag hade för juni att gå 300000 steg

300000 steg i juni är ca 10000 steg om dagen, visst det är inte så mycket men som Du kanske vet så älskar jag utmaningar, stora som små, är jag hemma i stan en dag fixar jag 10000 steg om dagen lätt men här i den lilla stugan i Gränna då måste jag nästan gå en promenad för att fixa det

Så här har det sett ut dag för dag

I nästa inlägg kommer en ny utmaning

Ha en helt fantastisk lördag!

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min älskade pappa

Min älskade pappa

Min älskade pappa somnade in lördagen den 15 juni klockan 04:41 och idag klockan 12.00 ska jag ta farväl av honom. Sorgen är stor men jag är ändå tacksam att jag fick ha honom i mitt liv så långe. Han blev 96 ½ år. Jag älskar dig pappa ♥️

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....