Junis mål avklarat

jul 1, 2023 | 0 Kommentarer

Junis mål avklarat

Jag fixade det, målet jag hade för juni att gå 300000 steg

300000 steg i juni är ca 10000 steg om dagen, visst det är inte så mycket men som Du kanske vet så älskar jag utmaningar, stora som små, är jag hemma i stan en dag fixar jag 10000 steg om dagen lätt men här i den lilla stugan i Gränna då måste jag nästan gå en promenad för att fixa det

Så här har det sett ut dag för dag

I nästa inlägg kommer en ny utmaning

Ha en helt fantastisk lördag!

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...