Junis mål avklarat

jul 1, 2023 | 0 Kommentarer

Junis mål avklarat

Jag fixade det, målet jag hade för juni att gå 300000 steg

300000 steg i juni är ca 10000 steg om dagen, visst det är inte så mycket men som Du kanske vet så älskar jag utmaningar, stora som små, är jag hemma i stan en dag fixar jag 10000 steg om dagen lätt men här i den lilla stugan i Gränna då måste jag nästan gå en promenad för att fixa det

Så här har det sett ut dag för dag

I nästa inlägg kommer en ny utmaning

Ha en helt fantastisk lördag!

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...