1 miljon steg

okt 10, 2023 | 0 Kommentarer

1 miljon steg

Jag fixade det!!

1 miljon steg på 3 månader, juli, augusti och september. Egentligen så är det inte så märkvärdigt det blir 10870 steg om dagen

Jag räknade ut hur många steg det blev på en månad och gick efter det så ena dagen kunde jag gå 6542 steg och nästa 16829 så på juli månad skulle det bli 336970 steg vilket jag inte fixade och fick föra över de stegen jag hade kvar till Augusti

Nu i Oktober så tar jag tag i det här med kosten och gymträning, jag vill gå ner några kilon och tajta till kroppen så det är målet i oktober att mäta kroppen 1 oktober och sedan 1 november, väga mig varje fredag med andra ord ha koll. Kommer att rapportera 1 november.

Det är väldigt bra för mig att ha dessa utmaningar annars kanske jag blir lite lat och det vill jag inte.

Ha en fin tisdagskväll // Ewa

 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...