1 miljon steg

okt 10, 2023 | 0 Kommentarer

1 miljon steg

Jag fixade det!!

1 miljon steg på 3 månader, juli, augusti och september. Egentligen så är det inte så märkvärdigt det blir 10870 steg om dagen

Jag räknade ut hur många steg det blev på en månad och gick efter det så ena dagen kunde jag gå 6542 steg och nästa 16829 så på juli månad skulle det bli 336970 steg vilket jag inte fixade och fick föra över de stegen jag hade kvar till Augusti

Nu i Oktober så tar jag tag i det här med kosten och gymträning, jag vill gå ner några kilon och tajta till kroppen så det är målet i oktober att mäta kroppen 1 oktober och sedan 1 november, väga mig varje fredag med andra ord ha koll. Kommer att rapportera 1 november.

Det är väldigt bra för mig att ha dessa utmaningar annars kanske jag blir lite lat och det vill jag inte.

Ha en fin tisdagskväll // Ewa

 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...