Nyårslöfte eller mål?

dec 30, 2023 | 0 Kommentarer

Nyårslöfte eller mål?

Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte?

Jag har tre!

Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort kan vara en av orsakerna, en annan kan vara kolsyrad dryck vilket jag också dricker ganska ofta men jag kommer att börja med att äta långsammare.

Mål nr 2 är att smöja härnderna oftare, mina händer är jätte torra och speciellt den här årstiden, sen har jag också eksemhud vilket så klart hjälper till men så dålig jag är på att smörja händerna det kan till och med bli sprickor på händerna innan jag smörjer dem så nu blir det att shoppa hem handkräm som ska stå både vid tvättfatet i badrummet, på diskbänken och på nattduksbordet och naturligtvis en i handväskan eftersom jag ofta är ute och flänger och far.

Om Du har tips på bra handkräm kommentera gärna

Mål nr 3 är att lära mig Canva, så kul att fixa fina bilder till bloggen och instagram. Facebook tycker jag har blivit så himla tråkigt på sista tiden men jag har direkt överföring från instagram så jag är med där också. När det gäller Canva har jag laddat ner till min lilla cromebook och min mobil.

Någon som vill lära mig? Kommentera gärna

Sen såklart har jag ju träning och kost, men det är en resa som hela tiden pågår, Jag vet vad jag vill och har satt ett mål till sista maj men hur kommer jag dit? Jag har inte utvecklat det ännu, Du vet delmål, tidsschema och även belöningar som jag läste någonstans är viktiga, så det blir ett inlägg för sig när jag fått ner det på papper.

Nu hoppas jag Du får en fantastisk nyårsafton, för det ska jag ha och jag önskar dig som läser detta ett riktigt  GOTT NYTT ÅR!

//EWA

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset

Äntligen är vi i Paradiset Efter några fullbokade veckor så är vi äntligen framme i sommarstugan som jag kallar Paradiset Längtan 🤗 Vi landade här runt 19:00 och packat upp det mesta som vi har med oss. Vi har köpt ett gäng blommor som ska planteras i morgon då det...

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...