Det är dags nu…

mar 26, 2024 | 0 Kommentarer

Det är dags nu…

Jag tänkte att det är dags nu att få igång bloggen igen, Inte bara något inlägg någon gång i månaden och jag vill så gärna dela ett av mina gamla inlägg som jag själv gillar eller egentligen tre inlägg men de hör ihop

Lärdomar i livet, det var min vän Johanna i Göteborg som utmanade mig att skriva 62 lärdomar (jag var 62 år då) som jag stött på under livets gång. Ganska kul läsning!

Lärdomar i livet del 1

Lärdomar i livet del 2

Lärdomar i livet del 3

Ha en fin tisdagskväll // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål?

Nyårslöfte eller mål? Har Du satt några mål inför 2024 eller något löfte? Jag har tre! Mål nr 1 är att klara av att äta långsammare, jag är riktigt glupsk och äter fort viket resulterar i att jag får ont i magen. Nu har jag googlat lite om magont och att äta för fort...

Min härliga julafton

Min härliga julafton

Min härliga julafton Startade tidigt, då jag älskar tidiga mornar, drack mitt goda kaffe åt frukost och gjorde mig iordning för att bli hämtad av min son Jonathan vid 11.00, vi hämtade dotter Emmelie och barnbarnet Ninja för att åka till min gamla pappa (96 år i...