Dag före dopparedagen

Dag före dopparedagen

I dag skulle jag egentligen redovisa viktminskningen för den här veckan men jag skippar det, då denna vecka allt annat än varit bra.  Jag skulle kunna lista en hel del med ursäkter som jag att jag varit sjuk, stressad osv men vi skippar det också

Redovisning kommer nästa fredag.

image4

 

Önskar Er en fantastisk dag före doppare dan

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg