2 månader i dag

2 månader har gått sedan min fina mamma gick bort och jag har inte riktigt tagit det till mig att hon inte finns.

20160318_130935-1

Jag har inte tid att sörja känns det som då det hela tiden är något annat som ska fixas, dels mammas begravning, välja gravplats, bouppteckning, hjälpa pappa, släktings begravning och nu är det mycket fix till jul och på det blir jag förkyld med feber…..

Om jag känner mig bättre framåt kvällen ska jag åka till graven och tända ett ljus 

img_0001

Måste göra något åt lyktan som hela tiden lutar, det stör mig

Avslut kram ewa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med kost och träning. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg