2 månader i dag

dec 16, 2016 | 0 Kommentarer

2 månader har gått sedan min fina mamma gick bort och jag har inte riktigt tagit det till mig att hon inte finns.

20160318_130935-1

Jag har inte tid att sörja känns det som då det hela tiden är något annat som ska fixas, dels mammas begravning, välja gravplats, bouppteckning, hjälpa pappa, släktings begravning och nu är det mycket fix till jul och på det blir jag förkyld med feber…..

Om jag känner mig bättre framåt kvällen ska jag åka till graven och tända ett ljus 

img_0001

Måste göra något åt lyktan som hela tiden lutar, det stör mig

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Fyra veckor

Fyra veckor

Fyra veckor Snart har fyra veckor gått utan någon träning, inga morgonpromenader förutom några med min bror & svägerskas hund när jag hälsade på i Göteborg en vecka, jag har också tillbringat en vecka i sommarstugan där vi städade och gjorde fint inför säsongen....

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning

Shoppat ny klänning När jag var i Göteborg så gick jag till min favorit affär nämligen Funny Michel och köpte mig en klänning. Den 14/6 tar mitt barnbarn Ninja studenten efter 3 års studier och praktik så är hon snart färdig hårfrisörska och det ska bli studentfirande...

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg

En vecka i Göteborg Jag har haft en fantastiska vecka i Göteborg hos min bror och svägerska ♥️ Tisdag den 23/4 tog jag bussen till Göteborg och var framme 11:00, min bror mötte upp och vi åkte hem till Tuve. Det blev en lugn tisdag med mycket prat och vin 🍷 På onsdag...