2 månader i dag

dec 16, 2016 | 0 Kommentarer

2 månader har gått sedan min fina mamma gick bort och jag har inte riktigt tagit det till mig att hon inte finns.

20160318_130935-1

Jag har inte tid att sörja känns det som då det hela tiden är något annat som ska fixas, dels mammas begravning, välja gravplats, bouppteckning, hjälpa pappa, släktings begravning och nu är det mycket fix till jul och på det blir jag förkyld med feber…..

Om jag känner mig bättre framåt kvällen ska jag åka till graven och tända ett ljus 

img_0001

Måste göra något åt lyktan som hela tiden lutar, det stör mig

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört

Det värsta jag hört Igår kom första avsnittet på min dotter Emmelie och vännen Mattis nya pod. Avsnitt 1 handlar om John Jones och en grottdykning som gick fruktansvärt fel John Jones Så fruktansvärt tragiskt! Poden finns på Spotify

Afternoon Tea

Afternoon Tea

Afternoon Tea För första gången i mitt liv har jag varit på Afternoon Tea med 3 vänninor.Vi var på Blomsterglädje som inte bara säljer växter och blommor utan även har en mysig kafe. Där spenderade vi nästan 3 timmar och som Du vet, tiden går fort när man har roligt....

Du som känner mig

Du som känner mig

Du som känner mig Vet att jag älskar allt som handlar om kost & hälsa och att jag älskar att utmana mig själv.  Jag har hela sommaren haft stegutmaningar som Du kan läsa om här och här Oktobers utmaning var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och köra...