Dag 1 i kickstarten

Dag 1 i kickstarten!!

Första dagen i kickstarten är gjord och det har gått jättebra. Så här har det sett ut idag:

Morgon: 1 babybel, sen 45 minuters promenad till jobbet och när jag kom dit så blev det kaffe med skink & ostrullar till.

20150930_090552

Vid ca 12,45 var det lunch som bestod av salladskyckling och till det tog jag champinjoner, haricots verts, gurka och mangoraja dressing, tyvärr så glömde jag fota.

Promenad hem 45 minuter, inget mellis utan bara svart kaffe på eftermiddagen och sedan nu vid 18,30 så gjorde jag en ta vad du har hemma pyttipanna.

DSC_0392

Lite fläskkarré, broccoli, lök, vit lök, champinjoner och en halv tomat.

Senare ikväll blir det en kopp ingefärs te och om jag är sugen så tar jag en eller två vita ketobollar.

Hur går det för Er?

Avslut kram ewa

4 Kommentarer

  • Duktiga du!! Vita ketobollar?? smör??

  • God Morgon Jessica!! Receptet på vita ketobollar finns på bloggen…kolla fika/godis 🙂 supergoda!!

  • Hej,
    Hur kör du din Kickstart, är det från någon bok? Kommer du att uppdatera din mat här och hur mycket kcal kommer du att ligga på?
    Kram
    Stina

  • Hej Stina!! I min sk. kickstart försöker jag äta 3 måltider om dagen, ganska små mål, inte så mycket fett, lagom med protein ca: 125 gram och grönsaker ovan jord. Jag kommer inte kriva varje dag vad jag äter men ganska ofta ändå….jag har ingen aning om hur mycket kcal det ligger på…har inte räknat. Ha en bra måndag //Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen

Hej,

mitt namn är Ewa och det här är min lilla hörna på nätet. En blogg om tankar kring ett sundare liv, ett friskare liv med keto kost. Här kan Du läsa om mina kostvanor, min träning och min vardag. Följ med på vägen till en friskare och sundare vardag..

InstagramFacebookRSS

Prenumerera på bloggen via epost

 äkta blogg