Dag 1 i kickstarten

sep 30, 2015 | 4 Kommentarer

Dag 1 i kickstarten!!

Första dagen i kickstarten är gjord och det har gått jättebra. Så här har det sett ut idag:

Morgon: 1 babybel, sen 45 minuters promenad till jobbet och när jag kom dit så blev det kaffe med skink & ostrullar till.

20150930_090552

Vid ca 12,45 var det lunch som bestod av salladskyckling och till det tog jag champinjoner, haricots verts, gurka och mangoraja dressing, tyvärr så glömde jag fota.

Promenad hem 45 minuter, inget mellis utan bara svart kaffe på eftermiddagen och sedan nu vid 18,30 så gjorde jag en ta vad du har hemma pyttipanna.

DSC_0392

Lite fläskkarré, broccoli, lök, vit lök, champinjoner och en halv tomat.

Senare ikväll blir det en kopp ingefärs te och om jag är sugen så tar jag en eller två vita ketobollar.

Hur går det för Er?

Visa att du finns

Lämna en kommentar

4 Kommentarer

 1. trollet

  Duktiga du!! Vita ketobollar?? smör??

 2. Ewa

  God Morgon Jessica!! Receptet på vita ketobollar finns på bloggen…kolla fika/godis 🙂 supergoda!!

 3. Stina

  Hej,
  Hur kör du din Kickstart, är det från någon bok? Kommer du att uppdatera din mat här och hur mycket kcal kommer du att ligga på?
  Kram
  Stina

 4. Ewa

  Hej Stina!! I min sk. kickstart försöker jag äta 3 måltider om dagen, ganska små mål, inte så mycket fett, lagom med protein ca: 125 gram och grönsaker ovan jord. Jag kommer inte kriva varje dag vad jag äter men ganska ofta ändå….jag har ingen aning om hur mycket kcal det ligger på…har inte räknat. Ha en bra måndag //Kram

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte

Dags för årets styrelsemöte med mig själv! Jag brukar ha det varje år och det är inte alltid det fungerar, jag lyssnar inte så bra på mig själv. Skämt å sido, jag har satt lite nya mål och först nu fram till slutet av april då jag hoppas jag kan spendera en vecka...

Mina hälsomål 2024

Mina hälsomål 2024

I mitt inlägg dagen före nyårsafton skrev jag om mina mål, bla att äta långsammare och smörja mina torra händer oftare.Vilket fungerar toppen än så länge, magen är lugn inte haft ont på flera veckor och händerna har läkt. Lite längre ner i inlägget skrev jag lite om...

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...