När jag gör som jag ska….

mar 1, 2016 | 2 Kommentarer

När jag gör som jag ska…. 

Så fungerar det …redan 1,3 kg minus och det på ett dygn , som jag skrev igår här så har jag 2,9 kg + men som idag bara är 1,6 kg kvar.

Nu gäller det att forsätta på rätt spår Ni vet Nå sina mål!!

Dagens första mål är fettkaffe.

wpid-wp-1454152414924.jpg

Ha en fin tisdag 

Visa att du finns

Lämna en kommentar

2 Kommentarer

  1. Ewa

    Tack jeanette 🙂

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober

Min utmaning i oktober Min utmaning för oktober månad var att komma igång med viktminskning, träna tyngre och 5 pass i veckan. Jag behöver en viktminskning på ca 5 kg, Du vet de berömda 5 som verkar sitta som berget. Jag får bråka lite med kroppen för att den ska...

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten

I morgon startar dieten I morgon återgår jag till matlådor och diet efter en sommar med en massa gott att äta och dricka men av någon konstig anledning så har jag inte gått upp i vikt i sommar, antar att det beror på att jag promenerat nästa varje dag, de plus på...

300000 steg

300000 steg

300000 steg Du som känner mig eller följt mig här på bloggen ett tag vet att jag älskar utmaningar. Maj månad har jag haft en riktigt viloperiod från nästan all träning och promenader, det är en utmaning för sig för mig men nu är det dags att röra på sig igen och då...