I morgon börjar min jobbvecka

jul 9, 2023 | 0 Kommentarer

I morgon börjar min jobbvecka

I går åkte vi hem från den lilla stugan för att tvätta och handla så idag har jag gjort lunchlådor så jag klarar mig  nästa vecka då jag jobbar.

Jobbar som personlig assisten hos en tjej som inte bara är min brukare utan också även min vän. 3 år har jag jobbat hos henne som vikarie och det är ett så bra jobb, jag älskar det. Så skönt att få ett avbrott i pensionärslivet och jobba någon eller några dagar ibland.

Mina lunchlådor består av recept från den här boken och den kan jag verkligen rekommendera om Du vill äta lågkolhydratskost, mycket gott och lättlagat

Bland annat så gjorde jag denna rätt med mozzarellafylld kycklingkorv

Nu ska jag åka och handla lite till min pappa och sedan hälsa på honom, han har beställt pizza och det är alltid hawaiipizzan han vill ha.

Ha en fin söndagskväll // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...