I morgon börjar min jobbvecka

jul 9, 2023 | 0 Kommentarer

I morgon börjar min jobbvecka

I går åkte vi hem från den lilla stugan för att tvätta och handla så idag har jag gjort lunchlådor så jag klarar mig  nästa vecka då jag jobbar.

Jobbar som personlig assisten hos en tjej som inte bara är min brukare utan också även min vän. 3 år har jag jobbat hos henne som vikarie och det är ett så bra jobb, jag älskar det. Så skönt att få ett avbrott i pensionärslivet och jobba någon eller några dagar ibland.

Mina lunchlådor består av recept från den här boken och den kan jag verkligen rekommendera om Du vill äta lågkolhydratskost, mycket gott och lättlagat

Bland annat så gjorde jag denna rätt med mozzarellafylld kycklingkorv

Nu ska jag åka och handla lite till min pappa och sedan hälsa på honom, han har beställt pizza och det är alltid hawaiipizzan han vill ha.

Ha en fin söndagskväll // Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...