Mini semester till Skåne

jul 19, 2023 | 0 Kommentarer

Mini semester till Skåne

Tidigt tisdag morgon drog vi iväg från den lilla stugan ner till skåne, Vi tänkte att en liten mini semester är på sin plats när vädret inte är på topp.

Vi åkte som jag kallar det *glidarvägen* alltså inte E4:an och så mycket mysiga orter har vi kört igenom. Ca: 15.15 var vi framme i Lund och checkade in på hotell Elite, oj så fin det är!

Det var 14 våningar högt!

Vi packade upp och gick sedan ner till restaurangen för lite mat och efterrätt.

Sedan åkte vi till Staffanstorp, där Ingemars väns son bor för att hälsa på honom. Han som heter Richard bor i ett nybyggt område och så fin lägenhet han hade. Vi var där några timmar och sedan åkte vi till hotellet och tog varsin Ipa öl innan läggdags.

Efter ölen och att tvätta sig var det natti natti

Del två kommer i morgon och Du, Ha det bäst //Kram Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Äntligen

Äntligen

Äntligen fick vi tid till att spendera en helg i den lilla stugan, som vi längtat men ibland är det så mycket att ta i tu med hemma i Motala Hur som så njuter mannen och jag, vi städar och fixar iordning inför säsongen Är det inte härligt att vår och sommar är på G?...

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag

Påsk och min födelsedag Jag hade min födelsedag påskdagen men firade den påskafton med barn, barnbarn och det lilla barnbarnsbarnet Melina, gissa om jag fick hjälp att öppna mina presenter av henne? Fick så mycket presenter och jag fick det jag önskade mig plus lite...