Mini semester till Skåne

jul 19, 2023 | 0 Kommentarer

Mini semester till Skåne

Tidigt tisdag morgon drog vi iväg från den lilla stugan ner till skåne, Vi tänkte att en liten mini semester är på sin plats när vädret inte är på topp.

Vi åkte som jag kallar det *glidarvägen* alltså inte E4:an och så mycket mysiga orter har vi kört igenom. Ca: 15.15 var vi framme i Lund och checkade in på hotell Elite, oj så fin det är!

Det var 14 våningar högt!

Vi packade upp och gick sedan ner till restaurangen för lite mat och efterrätt.

Sedan åkte vi till Staffanstorp, där Ingemars väns son bor för att hälsa på honom. Han som heter Richard bor i ett nybyggt område och så fin lägenhet han hade. Vi var där några timmar och sedan åkte vi till hotellet och tog varsin Ipa öl innan läggdags.

Efter ölen och att tvätta sig var det natti natti

Del två kommer i morgon och Du, Ha det bäst //Kram Ewa

Visa att du finns

Lämna en kommentar

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du läsa mer

Här är några relaterade inlägg

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar

Jag älskar fredagar Jag verkligen älskar fredagar för då vankas det god mat, vin och bra musik Jag försöker verkligen att mysa till det på fredagen så det ska kännas som… nu är det helg!! trots att jag är pensionär och man kan tycka att alla dagar är likadana men inte...

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Dags för ett styrelsemöte med mig själv

Jag har ett mål men är urkass på att hålla mig till typ ett kostschema, jag älskar verkligen att äta Orden vill och ska finns nästan inte, jag vet inte hur många gånger jag sagt … på måndag, då ska jag börja med kostschema Det är inte det att jag tycker jag ser *bra*...

Äntligen

Äntligen

Äntligen Efter alla år av dålig syn pga ett herpesvirus så har jag fått min opertion och en ny hornhinna. I onsdags den 23/8 opererades jag och hoppas nu kunna se lite bättre på höger öga men det kan ta flera veckor innan jag ser ordentligt igen. Bara att hålla...